somunn tarafından yazılan mesajlar

  1. somunn

    Dergi kapağı yapmak?

    herkes bir program öğrenmiş. Tabi herkes kendine kolay geleni söylemiş. Büyük dergilerin bir çoğu İnDesign kullanıyor. (MAison Française, Grafik Tasarım, home, elle) bunlar benim bildiklerim. Tabi Muhakkak yanında Photoshop'u da kullanıyorlar, İllustrator'ü de, Corel'i de. Eğer sen bu...
  2. somunn

    Unutmak O kadar kolay mı sandın? Photoshop çalışmam !!! (Hangisi daha güzel???)

    1. si çok daha güzel. Sade bir manzara. 2. sinde hiç bir anlam yok. Abartılı efekt tahta parçasını iyice yemiş ve ne olduğu anlaşılmıyor (yani ilk resmi görmeyen onun ne olduğunu anlamaz ya da zorlanır anlam veremez) Üstdeki yazı fontu ve efekti de pek hoş değil.
  3. somunn

    bir tekstil firması için logo

    sanırım vektörel bir çalışma olması lazım logoların.
  4. somunn

    bir tekstil firması için logo

    Dediğiniz gibi bu konsept üzerinde yoğunlaşmamız istendi ve buna yakın renklerde çalışılmamız söylendi. Fakat bazı sebeplerden ötürü iş yarım kaldı ve logolar bir işe yaramadı. Bu sektörün en acı tarafı bu olsa gerek. Uğraşlar acımasızca harcanabiliyor.
  5. somunn

    bir konser için

    :) eleştiriniz için teşekürler. Altda ki yazı da uydurmaydı. söylemeyi unutmuşum. Adres ve diğer bilgileri karşı taraf dolduracaktı. genel konsept ve slogan benim, diğerleri onların işi. Afişin daha dolu olmasından da bilerek kaçınmıştım. boş durduğu doğru.
  6. somunn

    bir tekstil firması için logo

  7. somunn

    bir konser için

    Sadece ney ve gitar2ın çalındığı bir konserdi ve bunu yaptım. Adres uydurmadır. yorumlarınız için şimdiden teşekürler.
Yukarı Alt