ßeri tarafından yazılan mesajlar

1. ßeri

Deneyimli grafiker Elemanı Aranıyor..

deneyimli arkadaşları beklioruz 212 494 45 05 -06 'dan bize ulaşablrsnz .. İlanımız Güncel'dir..
  2. ßeri

Designer/İSTANBUL

ajansta çalıştınz mı çalışmışsanız yani başarılıysanız açık hava reklamcılığında 0212 494 45 05 -06 yada info@etireklam.com.tr yerimiz İstanbul Avrupa yakası İkitelli'dir
  3. ßeri

Yerimiz Avrupa Yakası İkitelli K.Çekmece Marmara San.Sit.'dir Lütfen Ajansta çalışmış başarılı ve adresimize yakın olan kişiler mail atsın Arkadaşlar.. Açık hava reklamcılığı yapıyoruz ve matbaa üzeri başarılı kişiler lazım değil bize şimdiden çok teşekkür ettim hepinize..! ETİ REKLAM AJANSI T ...
  4. ßeri

evet arkadaşlar kusura bakmayın.. biz matbaa üzeri değil açık hava reklamcılığı yapıyoruz ona göre lütfen başvuruda bulunun..
  5. ßeri

avrupa yakasında pc tabanında corel ve photoshop bilen eleman arayan!!!

merhabalar Eti Reklam Ajansı olarak cv gönderbilrmsn yada iletşime geçebilirmsnz bizle... T : 0212 494 45 05 - 05 M: info@etireklam.com.tr W: www.etireklam.com.tr Deneyimli Grafikere ihtycmz var.. İyi qünler
  6. ßeri

Deneyimli grafiker Elemanı Aranıyor.. Daha Önceden BİR ajansta çalışmış deneyimli kişiye ihtiyacamız var .. İletişime geçmek isteyen kişiler www.etireklam.com.tr sitemize bakabilir Yerimiz :ikitelli Marmara San.Sit. dir. Telefon : 0212 494 45 05 -06 Mail :info@etirekam.com.tr İlanımız...
  7. ßeri

Tam Zamanlı İş Arıyorum...

İkitelli Marmara San.Sit. ETİ REKLAM AJANSI Tel: 0212 494 45 05-06 Mail: info@etireklam.com.tr İrtibata geçmenizi Bekliyoruz
  8. ßeri

iş arıyorum,istanbul avrupa yakası

merhabalar İkitelli K.Çekmece Marmara San. sit. Eti Reklam Ajansı olark sizi görüşmeye bekliyoruz daha önceden bir ajansta çalıştınız mı ? çalıştıysanız bu no ve maille bize ulaşablrsnz Tel: 0212 494 45 05 -06 Mail: info@etireklam.com Deneyimli eleman arıyoruz
Yukarı Alt