tgrlbsblr tarafından yazılan mesajlar

  1. T

    freelancer dijital ressammı arıyorsun ?

    freelance olarak ressamlık ve dijital boyama hizmeti veriyorum. http://dgimon.deviantart.com/gallery/ bağlantısından çalışmalarımı inceliyebilir, ilginizi çektiği taktirde bana basbilir@gmail.com adresinden mail atabilirsiniz..Teşekkürler.İyi çalışmalar.
  2. T

    Grafik Tasarım ile Web Tasarımcısı arasındaki fark ?

    belki yanılıyorumdur bilmiyorum.aslında bende her grafikerin web sitesi için arayüz yapabiliyor olmasını savunuyorum.her grafiker kodlama hariç görsellikle ilgili düzenlemeleri yapabilmeli diye düşünüyorum.web arayüz tasarımının grafik tasarımın bir parçasıdır bence.her grafiker uzmanlık alanı...
  3. T

    Professional Retouching (Profesyonel Rötüş)

    fena değil ancak kaşlar ve gözleri tekrar gözden geçirmelisin.
  4. T

    fotoblok nedir?

    danismen abi bu yarışmalar sadece profesyoneller için değil ilgilenen herkes için.fotoblogu bilmesine gerek yok zaten öğrenicek.teknik bilgi kolay öğreniliyor.yaratıcı olabılmek zor.ürettiklerimiz sadece baskı için değil dijital ortamlar içinde hazırlanabiliyor .iş hayatı boyunca web sitesi...
  5. T

    Katalog Tasarım Teklifi İçin Yardım

    bir günde 5 mukemmel sayfa yapsan 150 lıra yapıyor.bugun vasıfsız yevmiyeciler yada extra çalışan garsonlar 100 lıraya kadar gunluk alıyor.sen yıllarını verıyosun elemanın biri çıkıp aldığın paraya kolay para muamelesi yapıyor. yiyosa ol bakalım tasarımcı sende yap katalog sende kazan.
  6. T

    Yaratıcılık ve tasarım...

    güzel bilgile için teşekkürler. eklemek istediğim, yeteneğin doğuştan gelmesi yıllardan beri insanın içine düştüğü yanılgıdır. özendirme ve pratik ile yetenek geliştirilebilir yoktan var edilebilir bunun birçok kanıtı vardır kanıtlanmayada devam ediliyor.
  7. T

    Özel Ders Afişi Nasıl Olmuş?

    kusura bakma alakasız bişi olmuş .
  8. T

    Kendi Gösterimin Sihirli Afişi

    grafikermisin stand up mı yapıyosun yoksa sihirbazmısın birini seç bence
Yukarı Alt