workmedya tarafından yazılan mesajlar

1. W

Photoshopta Ranklara Logo Nasıl Koyabilirim.

rank ne kardeşim
  2. W

her bütçeye uygun web ve grafik tasarımı

her bütceye web sitesi
  3. W

Resimdeki efekti neyle/nasıl verebilirim ? Yardım..

illustrasyon resimleme demek zaten illustratorde cizim programı.photoshopta bu hale getiren cartoon efektler vardı ama hatırlamıyorum onlarda ücretli pluginler zaten:grafikerler:
  4. W

her bütçeye uygun web ve grafik tasarımı

merhabalar,sevgili küçük ve orta büyüklükteki işletme sahipleri; yeni yasa ile sizlere web sitesi zorunlulugu getirildi,eger hala bir web siteniz yoksa bütçenize uygun web tasarımı,ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak özenle hazırlanır.Bunun yanında yapım aşamasında veya daha sonra grafik...
  5. W

kpss dvd seti

kpss dvd seti genel kültür genel yetenek
  6. W

Kendini Tek Kelimeyle Anlat Bakalım:)

.....artizz
  7. W

Bu numarayı kullanan herkes öldü!

saçmalık nasıl olsa herkes ölecek öyle yada böyle.ayakkabı giyen herkes öldü canım
  8. W

Kongre Görselleri Tasarımı İçin Grafiker Aranıyor

workmedya@gmail.com mail adresim.cv ve çalışma örneklerini mailinize yolladım bilginize...
  9. W

Photoshop da 2D Resim-yardım

illustratorde yaparsın bu dediğini
  10. W

tridimax

size yardımcı oluyum. workmedya@gmail.com mailim
  11. W

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

görseller sizemi ait yoksa başka birinemi.alıntıysa izin aldınızmı,çalıntıysa telif hakkını ödeyebilirmisiniz.yanlış anlamayın sadece bir soru
  12. W

Logo tasarımı isteği

workmedya@gmail.com mail adresim
  13. W

Grafiker

AFİŞ BİLLBOARD DERGİ KATALOG İNSERT KARTVİZİT KURUMSAL KİMLİK LOGO İÇ VE DIŞ MEKAN ÇİZİMLERİ TANITIM FİLMLERİ FLASH BANNERLAR VE FAZLASI... workmedya@gmail.com 05055313534 mustafa ali yiğit genel koordinatör
Yukarı Alt