kendi çalışmalarım

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
kartvizit tasarımlarım














kendi kartım

 

halaseddin

Üye
Kayıt
9 Nisan 2011
Mesaj
6
Tepki
0
831518.jpg/ ile biten çalışma : aslında güzel, ama alttaki adres kısmı havada uçuyormuş hissi veriyor çok yukarda. birde siyah üzerine kırmızı renkler matbaadan geldiğinde gözüne çok hoş görünmeyebilir (özel mürekkep kullanılmassa) . logodaki karakterle aynı veya benzeri karakterle tüm yazıları yazarsanız daha kurumsal bir hava verir kanaatindeyim. avizecinin diğer kartına göre daha iyi.

bilgisayarcı kartı gayet hoş

ilk çalışma etiket galiba ondada yazıları spot floresan mürekkeple bastırırsanız hoş duracaktır. kesim hatlarındada biraz çalışmanız lazım, küt duruyor.

maalesef kendi kartınızı göremiyorum

kolay gelsin...
 

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
( 831518.jpg nolu çalışma ) evet haklısınız adres biraz yukarda kalmış onu değerlendirecem font kısmı onu bende düşündüm ama adresle logo göze bir görünüyor logoyu diğer yazılardan ayırması için böyle yaptım siyah üzerine kırmızı olayı bence çok hoş duruyor ( b.kırmızı ) benim asıl işim baskı operatörlüğü grafikerliği hobi olarak yapıyorum yani grafik konusunda baskı deneyimimde olduğu için neyin nasıl çıkacağını çok iyi biliyorum alt yapı sağlam :) ilk çalışmaya gelince o etiket değil avizenin altına iple asılıp ürünün detayı yazılacak baskı değil siyah zemin üzerine altın yaldız basılacak.
 

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
kesim olayına gelince karton olacağı için ince kesimler işi bozacaktır uzun ömürlü olması için kaba kesim kullandım
 
Yukarı Alt