yeni kart çalışmalarım

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
yorumlarınızı esirgemeyin :)




 

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
hatice hanım kurumsal bi kart çalışması değil bunlar sizde biliyorsunuzki konyada emeğinizin karşılığı yok o yüzden fazla emek harcamadan güzel bi iş çıkartmaya çalıştım.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Peki bizden beklentiniz nedir? "Öylesine bir çalışma yaptım, hadi siz de öylesine yorumlayın" mı? :)
 

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
öylesine bi çalışma değil bu tasarımların ikiside toplam yarım saatte hazırlandı baskıya girdi yarım saatte fazla emek harcanmadan da güzel bi iş çıkabiliyor bunu göstermek istedim sadece ama siz arkadaşlar lafı ağzıma tıkadınız

yinede teşekkürler
 

Metopia

Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
24
Tepki
0
@kutsi_86

Fazla emek harcanmadan da güzel işler çıkabilir. Ama bunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. Grafik tasarım bir sanat değildir. Fakat sanatın bir çok dalından faydalanır. Ve tasarım görecelidir. Burda tasarıma iyi veya kötü diye yorum yapmıyorum. Sadece grafik tasarım olarak hatalar oldukça fazla. Bunlara dikkat edilirse daha özenli işler çıkabilir.
 

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
@Metopia



haklısınız size katılıyorum ama arkadaşların yorumları çok farklı ben bir profesyonel değilim amatörüm hiç bir şekilde ne okuluna ne kursuna gitmedim ve birinin yanında eğitimde almadım 1 yıldır internetten ve usta grafikerlerin çalışmalarını takip ederek yapıyorum burda sizden istediğim hatalarıma yorum yapmanız ( uğraşılmamış ) ( uğraşmadıyasan yorum yapmam ) gibi yorumlar ister istemez can sıkıcı olabiliyor uğraşılmadığını nerden biliyon; madem ustasın uğraşılmamışla kestirme hatamı söyle başka bi işe düzgün başlayım öyle değilmi. ????? :confused:
 
Yukarı Alt