Herkes Grafikerler.org'a.. Afiş Çalışması

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
Merhaba Arkadaşlar;

Güzel Forumumuz için afiş tasarlamak istedim ve bu sonuç çıktı ortaya. Afişin üst bölümünü Cinema 4D'de tasarladım. Bilgi yağmuru olarak nitelendirmek isterim bu modellemeyi. Orta kısımda ise Sayın Ozan Muhammet Candan'ın çizmiş olduğu Maskotumuzu kullandım. Maskotumuz herkesi foruma çağırııyor konulu afiş tasarımım.

Photoshop CS5'te düzenlenip Cinema 4D'de Sunum render edilmiştir.
Render Süresi : 15:18 sn
Render Tipi : Full Render
Render Efekt : Ambient, Color Mapping.
Antialiasing : 4x4 - 8x8
Render Size : 1920x1200
Render Type : JPEG
Zemin Kaplama: Wood 1


Çalışma Sunumu


Çalışma Baskı Hali


İyi Tasarımlar..

Hasan YILDIZ​
 

Ufuk Guler

Üye
Kayıt
29 Haziran 2011
Mesaj
285
Tepki
4
Çok güzel olmuş Hasan kardeşim eline sağlık :) Bana bir tek aşağıdaki fontların değişip daha estetik bir fonta dönüştürürsen daha da güzel olabilir gibime geldi :)
 

karakutu

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
83
Tepki
0
Fontlar ve maskot estetik değil bana göre, daha güzel bir çalışmada olabilirdi renklendirmeye gelirsek ödev gibi olmuş sanki hani okullarda hocalar grafik ödevi verir ya o derecede basit ve uyumsuz tabi bu benim kişisel şahsi görüşüm.
 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
Zaten Konu olarak biraz deli dolu yani çocuksu bir çalışma yapmak istemiştim. Renklendirme ve font bu yüzden bu şekildedir.

İyi Çalışmalar...
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
@karakutu

Daha estetik bir çalışmayla katkılarınızı bekliyoruz. bu denli yorum yapan bir insan çok daha güzellerini sunar diye düşünüyorum...
 

karakutu

Üye
Kayıt
14 Nisan 2012
Mesaj
83
Tepki
0
@danisman

Benim öyle bir iddaam yok, çalışma hakkında kritik istenmişse ne gördüysem onu söylerim, eğer eleştirim biraz ağır geldiyse özür dilerim ama gördüğümü söyledim.

Eğer hasan yıldız

"Zaten Konu olarak biraz deli dolu yani çocuksu bir çalışma yapmak istemiştim. Renklendirme ve font bu yüzden bu şekildedir.

İyi Çalışmalar..."

detay bilgisini en başta yapmış olsaydı ozaman bakış açım daha farklı olur çalışma amacına ulaşmıştır derdim, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. :)

Ek olarak : Hasan'ın diğer çalışmalarınada göz attım, "daha iyisi olabilrdi" vurgum daha iyi işler çıkartabileceği kanaatimden kaynaklı bir iltifattı.
 
Yukarı Alt