Esenlikler

Kayıt
3 Eylül 2008
Mesaj
59
Tepki
3
İlk önce böyle bir forum ortamı oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum.

İsmim Onur G. HİTİT. 1978 doğumluyum. Aslen Boluluyum. Psikolojik danışman olarak çalışmaktayım. Evliyim. Türkçe yazım kuralları konusunda son derece "arıza" biriyim. Bu konuyu çoğu zaman takıntı haline getirmiş biriyim.

İlgi alanlarım; fotoğrafçılık (daha çok doğa/canlı fotoğrafları), karikatür (bir zamanlar, 10 küsür sene önce Gırgır'da sürekli çizimlerim yayınlanıyordu), heavy/rock müzik (Slayer, Iron Maiden, Sepultura, Black Sabbath, Motorhead, Pink Floyd, Therion, Crematory vs), doğa gezileri, avcılık, Uzakdoğu sporları, bisiklet, Türk tarihi gibi birbiri ile alakasız konulardır. :)

En büyük ilgi alanım sanırım akvaryum hobisi. 1990'ın başından beri bu hobi ile çok ciddi olarak ilgileniyorum. Çeşitli sitelerde, forumlarda, dergilerde vs akvaryumla ilgili makalelerim ve fotoğraflarım yayınlandı. Ayrıca akvaryum konulu çeşitli ufak tefek fotoğraf yarışması etkinliklerinde jürilik yaptım. Jüri olmadığım bazı yarışmalarda derecelere girdim.

Lafı uzun etmeyeyim.

Saygılar,
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Onur bey hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Umarım kalıcı ve aktif olursunuz.
İyi forumlar dilerim.
Saygılar.
 

Meman Çiçek

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.588
Tepki
39
Onur bey aramıza hoşgeldiniz.... Bende Bolu'luyum Bolu'da Yaşıyorum... :)
 
Kayıt
3 Eylül 2008
Mesaj
59
Tepki
3
Ben birkaç hafta önce Bolu'daydım. Kızık Yaylası'nı, Yedigöller'i, Akkayalar'ı gezdim. Burada bir hemşehrimle karşılaşmak beni sevindirdi. :)
 
Yukarı Alt