Hosting Nedir?

Furek

Üye
Kayıt
14 Şubat 2012
Mesaj
18
Tepki
0
Hosting Nedir?

Hosting domainlerin barındırılması için gereklidir. Örnek vermek gerekirse grafikerler.org'da bir hostingde barındırılır. Sizin bu sayfayı görebilmeniz için hosting şarttır. Hostingler boyut ve trafik açısından önemlidir. Örneğin grafikerler.org için 1 GB alanlı 50 GB trafikli bir alan yeterli değildir. Çünkü grafikerler.org'da birden çok sayfa bulunmaktadır ve bu sayfalar ziyaretçilere görünmektedir.

Hosting Almak İçin;
www.furek.net
www.guzel.net.tr
www.isimtescil.net
www.adamcahosting.com gibi siteleri ziyaret edebilirsiniz.
 

perfection

Üye
Kayıt
12 Ekim 2021
Mesaj
12
Tepki
0
Hosting almak için yaptığınız önerilere ben de birkaç ekleme yapmak isterim. Öneri yaparken güvenilirlik, müşteri desteği ve hızı ön planda tutacağım. Güvenilirlik konusunda çoğu kişi ''Hostinger, Alastyr, Veridyen, Netinternet, Turhost, Güzel Hosting'' gibi firmalara güveniyordur zaten. Peki bu firmalar arasında nasıl seçim yapacaksınız? Ben hıza bakmanızı tavsiye ederim, hızlı sunucular çok daha hızlı web siteleri demek. Çok daha hızlı web siteleri de iyi SERP sonucuna sahip siteler demek.

https://www.blogacmak.com/en-iyi-hosting-firmasi-turkiye-lokasyon/ adresinde denk geldiğim bir ölçümde şu sonuçlar alınmış:

  1. Hostinger: 2 MS
  2. Turhost: 8 MS
  3. Güzel Hosting: 20 MS
  4. Alastyr: 20 MS
  5. Netinternet: 20 MS
  6. Veridyen 21 MS
 
Yukarı Alt