Arama sonuçları

  1. E

    3 ayrı eleman alnacaktır Grafiker-Fotoğrafçı ve Tanıtım satış elemanı

    ACİLEN Reklam Tanıtım ve Fotoğraf alanında faaliyet gösteren İstanbul Vatan caddesindeki Ajansımıza Freehand, Photoshop, Corel ve illustrator proğramlarından en az ikisini kullanabilen deneyimli ve deneyimsiz bay- bayan grafiker alınacaktır. Avrupa yakasında oturan ve yol sorunu olmayanlar...
  2. E

    Sitemin ana sayfasında değişiklik yapmak için yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum

    tmm o zaman sitem bu http://www.alfavizyon.com/ bu sitemde ana sayfadak mesela göz olan kısımda çektiğim bi filmimi oynatmak istiyorum yani sitede gezinirken o orda film ilerlesin gibib işey olabilirmi acaba
  3. E

    Sitemin ana sayfasında değişiklik yapmak için yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum

    Web sitemin ana sayfasında bazı değişiklikler yapmak istiyorum. Mesela ortada gözün olduğu kısımda bir tane çektiğim filmlerden birini oynatmak istiyorum ve menülerdede bazı değişiklirlek yapmak istiyorum. Allah rızası için yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  4. E

    Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz?

    ben sizden öyle iyi bi site istemiyorum çok dandik olacak 1 saatte yapılacak bi site değirmi o zaman 50 ytl ye alın isterseniz kopyalayın siteyi ama sadce bitane içerik yönetim sistemi lazım içine o kadar.
  5. E

    Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz?

    yenialbum. com Bu sitenin aynısını yada bir benzerinin kaça yapabilirsiniz acaba. 50 ytl verebilirim. İlgilenenler msj atsın.
  6. E

    Böyle bi siteyi kaça yapabilirsiniz bana?

    Ana Sayfa - IMF Download İlgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler. msn: ercan.turkmen@h otmail.com
Yukarı Alt