Arama sonuçları

  1. A

    sektörel dergi ilanı bodrium otel

    Beyaz alan iletişim bilgilerini kapatmak içindir. Sanırım bunlarıda bilmenizde fayda var bodriumun her alanı (spor,spa,havuz vs.) mitoloji tanrıçalarına uyarlanmıştır. Öalışmayıda bunu göz önünde alarak gerçekleştirdik.
  2. A

    e-mail için bodrium otel

    e-maillere eklenmesi için hazırlanan yılbaşı çalışması. Font konusuna değineceksiniz biliyorum inanın benimde içime sinmedi. alternatiflerinizi alabilirim. ayrıca bu bir ön taslaktır.
  3. A

    Matisse resim çalışmaları

    Renkler ve çizgiler, kuvvet öğeleridir, yaratmanın gizi bunların dengesinde yatar ». MATİSSE Matisse kimi zaman birbirine karşıt etkilerin özümsenmesi, fovizmin aşırılıklarından önce yetkinlikle biçimlenen bir dehanın oluşmasına katkıda bulunmuştur. 1905 yılında Paris'te düzenlenen Sonbahar...
  4. A

    emek ve sanat

    Gerçekten çok zahmetli bir iş olsa gerek. El boyama sanatı... Çalışmalar şahsıma ait değildir. Hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim.
  5. A

    İlginç tasarım örnekleri

    Düşsel güç ve uygulama... Çok hoşuma giden şahsıma ait olmayan birkaç çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.
  6. A

    çakır zeytinyağ takvim çalışması

    60x40 cm. mat selofonlu duvar takvimi Logo şahsıma aittir.
  7. A

    Alpay perde broşür

    İnanılmaz sıkıntılı bir müşteriydi. Çekimlerini de tasarımlarını da yaparken inanın insanın burnundan getirdi :):) ön ve arka kapak iç sayfalar
  8. A

    deniz özel eğitim broşür çalışması

    ön ve arka kapak , iç sayfalar
  9. A

    bodrium otel spa çalışması

    Bodrium otel spa ağırlıklı bir oteldir. Dergi reklam çalışması olup çalışmanın altındaki beyaz şerit iletişim bilgileri görülmesin diye konulmuştur.
  10. A

    bodrium otel dergi reklam çalışması

    SPA ağırlıklı hizmet veren bir oteldir. alttaki beyaz şerit iletişim adreslerini kapatmak için kullanılmıştır.
  11. A

    İyi akşamlar diliyorum.

    Tüm grafikerler.org ailesine iyi akşamlar. Aktif olarak aranıza bugün katıldım. Hepinize keyifli ve yararlı forumlar diliyorum.
  12. A

    Full Time ve Freelance iş arıyorum (İzmir)

    Uludağ üniversitesi Grafik tasarım bölümü mevzunuyum. Aktif olarak grafikerlik ve metin yazarlığı yapıyorum. Tasarım konusunda gerekli iş tecrübesine sahibim. (Aktif 5 yıl) İlgilenen bireylerin özel mesaj yolu ile bana ulaşmalarını rica ediyorum. İlginiz için teşekkür ediyorum. Not: Freelance...
Yukarı Alt