e-mail için bodrium otel

Kayıt
11 Ekim 2008
Mesaj
97
Tepki
0
e-maillere eklenmesi için hazırlanan yılbaşı çalışması. Font konusuna değineceksiniz biliyorum inanın benimde içime sinmedi. alternatiflerinizi alabilirim. ayrıca bu bir ön taslaktır.

 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Ben bu renkleri ve üç yazı için üç farklı renk kullanmazdım, Bodrium yazısı bordo öndeki yazı kırmızı (dışa ışımayı sarı vermişsin sanırım) ve sağ alttaki okuyamadığım şey ise storuğu beyaz dolgusu yeşil bişey (logo gibi duruyor ama anlayamadım) açık konuşmak gerekirse ben bu Bodrium çalışmalarınızın hiç birini beğenmedim, yinede müşteri ve sizin aranızda olan bi durum, dediğiniz gibi güzellik görecelidir benim güzellik şıklık kavramım farklı olabilir.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
erkin beye aynen katılıyorum bu e-mail çalışması olduğu tatlı bir tebrik kartı daha güzel olabilir kalın bi elyazıda font olarak kullanabilirsiniz
 
Kayıt
11 Ekim 2008
Mesaj
97
Tepki
0
@Erkin KARATAŞ

yazının renkler 3 farklı renk değil sabit tek renk! ayrıca bodrium yazısıda bordo değil:S ordan bu şekilde görünüyorsa ilginç.
Sağ kısımda ki logo yeşil uygulanması kötü durmuş evet. Ama dediğim gibi bu sadece daha taslak.Açık konuştuğunuz için teşekkür ederim dediğimi bilmenizde ayrıca güzel. Müşterilerimizin memnuniyeti zaten ön plandadır.
 
Yukarı Alt