2.Geleneksel Robot Yarışması Başlıyor...

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye’de eğitime büyük katkılar sağlayarak özellikle teknik mesleki eğitime büyük önem vermektedir. Hemen her alanda gençlerimizi destekleyen ve başarlaını ödüllendiren bir vizyon ile geleneksel liseler arası robot yarışması düzenlenmektedir.


İAÜ Robot Yarışması’nın amacı Türkiye genelinde lise ve üniversite öğrencilerini, teknoloji öğrenimi ve üretimi konusunda teşvik etmek, onların yaratıcılığını tetikleyerek yetenekli gençleri ödüllendirerek bu alandaki potansiyeli katma değer üreten bir noktaya taşımayı amaçlamaktadır.



İstanbul Aydın Üniversitesi II.Geleneksel Robot Yarışması 1 Ocak - 29 Mart 2013 Tarihinde Başlıyor.

Mühendislik fakültesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan bu yarışma, Sumo - Çizgi İzleyen - Serbest olmak üzere 3 farklı kategoriden oluşacak ve her kategori kendi içerisinde değerlendirilecektir. Üniversite yarışmaya bir yenilik daha ekleyerek lise (2,3,4. sınıflar) düzeyinin yanısıra lisans ( yükseklisans, doktora öğrencileri ve mezunlar) olmak üzere yarışmayı 2 ayrı alanda değerlendirecek.. Bireysel ya da üçer kişilik takımlar halinde yarışılabilecektir.

Başvuru formu için TIKLA
 
Yukarı Alt