- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar, orta derecede grafik tarasımları yapıyorum.Kendi yaşadığım şehir için bir logo yapmaya çalışıyorum.Ama birtürlü istediğim gibi yapamıyorum.Acaba bana bu konuda biriniz yardımcı olabilir mi ?
Yapmaya çalıştığım logo şöyle;
MEZİTLİ
DAVULTEPE
KUYULUK
YAYLALAR
TECE
Bu 5 yazıyı bildigimiz yıldız şekline getirmek istiyorum.Yapmaya çalıştığımda kelimelerin boylarını birtürlü aynı orana getiremedim.Birini düzeltiyorum, bu sefer diğeri biçimsiz oluyor.
Şu klasik yıldız resmi.(Örnekte verdigim yıldız az kaymış sanırım.ama düz halinde yapmaya çalışıyorum)
Yazıları öyle bir yerleştirmek istiyorum ki ilk bakışta yıldız gibi görünsün.Ama yıldıza ait birşey olmuyacak tabi.yazıları kullanarak yıldız görünümü verilecek.(Yazıların arka planında hiçbirşey olmuyacak.)
Yazıların sıralaması da şu şekilde olabilir
Üst: YAYLALAR
Sol: MEZİTLİ
Sağ: DAVULTEPE
Sol ayak: KUYULUK
Sağ ayak: TECE
Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.Bana 900x700 gibi bir boyutta anlattıklarımı sizlerden biri yapıp psd olarak paylaşırsa bende üzerine devam ederim diye düşünüyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara..
Yapmaya çalıştığım logo şöyle;
MEZİTLİ
DAVULTEPE
KUYULUK
YAYLALAR
TECE
Bu 5 yazıyı bildigimiz yıldız şekline getirmek istiyorum.Yapmaya çalıştığımda kelimelerin boylarını birtürlü aynı orana getiremedim.Birini düzeltiyorum, bu sefer diğeri biçimsiz oluyor.
Şu klasik yıldız resmi.(Örnekte verdigim yıldız az kaymış sanırım.ama düz halinde yapmaya çalışıyorum)
Yazıları öyle bir yerleştirmek istiyorum ki ilk bakışta yıldız gibi görünsün.Ama yıldıza ait birşey olmuyacak tabi.yazıları kullanarak yıldız görünümü verilecek.(Yazıların arka planında hiçbirşey olmuyacak.)
Yazıların sıralaması da şu şekilde olabilir
Üst: YAYLALAR
Sol: MEZİTLİ
Sağ: DAVULTEPE
Sol ayak: KUYULUK
Sağ ayak: TECE
Umarım tam olarak anlatabilmişimdir.Bana 900x700 gibi bir boyutta anlattıklarımı sizlerden biri yapıp psd olarak paylaşırsa bende üzerine devam ederim diye düşünüyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara..