afis tasarımım yorumlarrr :)

DJQMER

Üye
Kayıt
12 Ocak 2010
Mesaj
18
Tepki
0
bunuda ilk defa yaptım daha dogrusu yapmaya calıstım :)))
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
Baştan Çok Hoşumuza Giden Bir Tasarım Çalışması Gün Geçtikçe Gözümüzde Basitleşir ve Gözümüzdeki Değerini Yitirir.. Bazı ÇALIŞMALARDA hemen hoşumuza gitmesede zamanla
onu çok benimseriz ve severiz... bu çalışmanız baştan çok hoşunuza gidebilecek bir çalışma olmuş
başarı sürekli olduğunda elde edilen birşeydir... başarılar diliyorum size
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba,
Afiş çalımşmanızda renk tercihlerinizde kesinlikle sorun var, renk tercihlerinizi gözden geçirmenizi tavsiye edeceğim. Kompozisyon olrak da çok iyi olduğunu söyleyemem. Bu konuda biraz araştırma yapmanızı öneriyorum size.

Başarılı bir çalışma için öncelikle bilgi edinmelisiniz, bu bilgiyi edinebilmenin en kolay yolu araştırmadan geçecektir. Yapılmış örnekleri incelerseniz size iyi bir klavuz olacaktır. Tabi ki başarılı çalışmaları incelemenizde fayda var.

Bir afiş çalışmasında nelere dikkat etmelisiniz, neleri ön planda tutmalısınız, neleri yaparsanız işiniz amacına uygun hale gelir ve mesajınızı tüketicinize ulaştırır bu konularda daha önceden yazmış olduğum makaleler bulunmakta sitemizde. Benim yazdıklarımın yanında başka yazılmış yazılara da ulaşabilirsiniz.

Bir işi yapmış olmak için yapmaya çalışmanız sizi amacınıza ulaştırmaz. Bir işi doğru şekilde yapmış olmanız, amacınıza ulaşmanızda faydalı olacaktır.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar...
 

cansu eti

Üye
Kayıt
21 Ocak 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Kesınlıkle renk tonları ve kullandıgın yazı fontları golgelendırme goz yorucu
 
Yukarı Alt