Aile Hekimi Kartvizit Çalışması

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
Değerli yorumlarınıza..

 

Aslı SAYILIR

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Mayıs 2012
Mesaj
3.069
Tepki
192
Tayfuncum, ellerine sağlık.. Sunumda, çalışmada sade ve şık olmuş..
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Bence arkadaşlar birbirimizi yağlayıp ballamak yerine daha yapıcı yorumlar yapın. Ben çalışmada birşey göremiyorum. Hazır ikon ile yapılmış Arial (büyük ihtimal) fontu kullanılarak hazırlanmış bir kart. Daha da güzel olabilirdi. Mesela farklı bir font ünvanı italik daha küçük o hazır ikonun aynısından bir kopyasını alıp karşıya koyup onun opacitiy'sini azaltıp çok daha güzel birşey ortaya çıkarılabilir. Tabi bu söylediklerimi yanlış anlamayın. Sürekli her çalışmanıza çok güzel olmuş diyorlarsa ya sizde sorun vardır ya da karşıdakinde :)

Birde bu kartvizit sunumlarında bu Moct up'ı kullanmayın. Kartviziti öldürüyor.

İyi forumlar.
 

Tayfun ŞENOĞLU

Grafik Tasarım
Bronz Üye
Kayıt
29 Aralık 2011
Mesaj
286
Tepki
19
@Murat Güler


Kartvizit şeffaf olarak basılacak zaten.Onun için bu mock up ı kullandım.Elbette ki yorumlansın diye çalışmalarımızı buraya koyuyoruz.İkincisi ; beğenen arkadaşların bakış açısıyla sizin bakış açınız aynı olamaz.Bu herşeyde böyledir.Adı üstünde "Yorum".. Siz başka yorumlarsınız diğerleri başka yoreumlar.Burada maksat çalışmada ki eksikleri,beğenilenleri,beğenilmeyenleri görmek ve ona göre değişim için harekete geçmek.Saygılar..
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
@Tayfun ŞENOĞLU

Bunlar benim fikirlerimdir. Hiddetlenmeye gerek yok!!!


Yorumlara her zaman saygılıyım. Lakin bakıyorum genelde her çalışmaya millet eline sağlık güzel olmuş deyip geçiliyor. Bunu senin için söylemiyorum genel konuşuyorum. Bu yorumlar çok önemlidir kişi iyi ya da, kötü yolda gelişimine katkı sağlar. Sadece buna dikkat çektim.
 
Yukarı Alt