Hala okuduğunuzu anlamayamamış olmanız konusunda ısrarcıyım ne yazık ki..Buna ek olarakta "kınama" sözcüğünün uygunsuz olduğundan da..Lana isimli üyenin yorumu üzerine "tek başına kınamak yeterli değildir" eğer eleştiriyorsanız daha yapıcı olmalısınızı içeren diğer mesajımda aldığım cevaba istinaden;
bırakın birlikte kınamayı "TÜM TÜRKİYE KINASAK" bu yine sonucu değiştirmeyecektir ifadesini kullandım..Sözünü ettiğiniz normal zekaya sahipseniz tüm TÜRKİYE'Yİ kınamak ve tüm "TÜRKİYE BİRLİKTE " kınamak arasındaki farkı görmeniz gerekiyor..Okuduğunuzu anlamadığını söylemem için cesarete değil, okuduğunu iyi anlamaya ve bunu ifade edebilme gibi bir becerim olması yeterli zannediyorum.
Benim burada olmam üyeler adına ne değiştirir bunu bilemiyorum..İlk defa sizin gibi biriyle karılaştığım için genel adına bir kıstas olmayacaktır benim için..
Sektörü ayıplarsınız kınarsınız, emin olun bende en az sizin kadar bu konuda sıkıntılı ve üzgünüm..Ama amatör biri çıkar 3-5 dk. da bişi yaptım der, yerden yere vurmak yerine gülünür geçilir, hevesli ve birşeyler öğrenmek niyetinde isede yol gösterilir..Bu fevriliği, sivri dilleri bu noktada anlamakta sıkıntım var..
Kaldıki işgal ettiğimiz alan iş verenelerin ilanının olduğu bir bölüm..Bırakalımda işveren kendisi kararversin..
Bence konuyu kişiselleştirip bana mal etmek yerine, söylediklerimin en özüne ve en başına dönerek yapıcı bir tavırda olduğumun farkına ve ayrımına varınız..
Not: size ait mesajlara baktığımda yapıcı eleştirileriniz ilk gözüme çarpanlar oldu
Nedense hiç kınamamışsınız..Bu tavranızdan ötürü bende sizi kutluyorum..
@mgyknt
Bunlar sizin sözleriniz