Alpay Ekmek Kurumsal Kimlik Çalışması / feylesoft

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Sanırım slogan "sofralardaki eşsiz payımız" olmalıydı.
Çalışmayı da yetersiz buldum. Kendi görüşüm.
 

feylesoft

Üye
Kayıt
18 Ocak 2010
Mesaj
8
Tepki
0
@Erkan_Nehir
Yorum için teşekkürler Sayın Erkan_Nehir =) kim yeterli (diyor) ki zaten?

Açıkçası amacım az çizgiyle çok şey anlatabilmekti. Bir Adidas ya da Nike'ın çizgilerini düşününüz. Posta pulu değil logo tasarlıyoruz. Kullanılırlık ölçüsünü de hesaba katarsak (yerel bir firma için) ekonomik bir ürün ortaya çıkmalı. Astarı yüzünden pahalıya gelmemeli diye düşünüyorum. Baskıya girdiğinde hele ki poşet üzerindeki baskısı çok daha kolayca akılda kalması ve illa ki ekonomik olması tercih edilecektir. Slogan konusunda haklısınız, sadece tasarım benimkisi. Açtığınız konuda değindiğiniz gibi zor bir şey değil sloganı ya da renkleri değiştirmek, yeniden eklemek...

***
Alpay Ekmek yazısının altında ve üstünde olmak üzere iki el; biri uzatan biri alan. Ürünü uzatan ve payını alan. Kısa, mütevazi ve öz.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
yetersiz buldum dememin sebebi yeterli görsel veya yeterli detay olmaması anlamında değil. çalışma anlamında yetersiz buldum. Detay olarak fazlası bile var. Ayrıca detaylı bir logonun basılması daha pahalı olur diye birşey yok. önemli olan 4 renk veya tek renktir. 4 renkli 2 el de 20 elde baskıda farketmez.Biraz daha çalışmayla daha iyi birşey çıkabilir. Fikir olarak güzel.
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
@feylesoft

Fikir çok güzel.. Ama sunuş tarzınız başarısız. Bence daha güzel birşeyler ortaya çıkarabilirsiniz. Biraz daha üzerine oynamalar yapıp daha çekici bir hale getirebilirsiniz.
Albenisi eksik...
 

feylesoft

Üye
Kayıt
18 Ocak 2010
Mesaj
8
Tepki
0
Demek istediğim tam olarak bu değildi sayın Erkan_Nehir. Neyse kimse kimseyi ikna etmek durumunda değil zaten. İlginize tekrar teşekkürler.

Yorumunuz için teşekkürler sayın Fulyam. En azından fikrin özgünlüğünün payını vermişsiniz. Yarışma süresi bitmeden zaman bulabilirsem denemeyi düşünüyorum.

***
 
Yukarı Alt