amatör denemeler

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Sanırım şuan çok karanlık ve karmaşık bir ruh halindesiniz sayın kriptonik :)

Daha iyi çalışmalarınızı da mutlaka görmek dileğiyle.
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür eder, çalışmalarınızdan ne kadar feyz aldığımı bilmenizi isterim Hakan bey.. sayın danışman size de teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için..
doğru söylüyorsunuz.. çok sevdiğim bir bayan artık benimle görüşmek istemediğini söyledi de.. sanırım o yüzden böyle şeyler çıktı ortaya.. ben aslında foto manipulasyonu çok seviyorum yukarıdaki son iki resmi tamamen photoshopta Hakan beyin tarzını kullanarak yaptım... başka bişey yapmak gelmedi içimden... onlar bide üstteki resimlerden yonca olan resim çizim ve renklendirme ama diğerleri fotomanipülasyon.. fotomanipülasyon olanları zevkle yapmıştım ama bu son iki resim gerçekten öyle olduğu gibi ortaya çıktılar.. sanırım bi psikoloğa gitsem iyi olacak.. :)
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
yok durum bence okadar da kötü değildir, içinde sanat ruhu taşıyan bir insan çok rahatlıkla atlatır böyle durumları, olmadı yeni baştan bir görüşme talep eder ve işi bağlarsın gibime geliyor, daha olmadı yeni bir arkadaş, yeni bir gelecek mantığından yola çıkarak yaşamına şekil verirsin...

saygılar...
bu arada, dikkat et kendine ...
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
valla sayın danışman durum hiç iç açıcı değil.. yani geri kazanım mümkün değil.. nokta kondu artık.. ama itiraf etmeliyim güzel bi şekilde söyledi seninle artık görüşmemeliyim çünkü 5 aydır hayatımda biri var diyerek.. 5 aydır sana söylemek istedim ama seni incitmekten korktum diyerek.. ben de mecburen kabullendim ve kendine iyi bak dedim.. Ben de Hakan beye onu söylüyordum az önce bir gitar alsam diyordum, hep çocukluktan beri aklımda kalan bişey hiç cesaret edemedim diyordum.. şimdi alayım gitar almasına da basgitar ile mi başlasam yoksa direk elktro gitar mı alsam bu konuda kararsızım.. içimdeki burukluğu atmam için hangisi daha faydalı olur acaba Sayın Danışman..? bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Hakan bey de siz de iyi insanlarsınız.. hissettiğim yalnızlık bir nebzede olsa azaldı sayenizde teşekkür ederim..
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
o yönde de bir yeteneğiniz olduna inanıyorsanız elbette ki olabilir, neden olmasın, ben pek anlamam enstrüman işinden ama bence romantik takılın derim, bir yalın tarzı olabilir mesela. Tabi bu durumda biraz da söz yazmanız gerekecek, gerçi şu durumda sende çok iyi bir potansiyel oluşmuştur söz yazma konusunda da, geriye kalan gitarın tellerine atmak aşk adına yaşanan tüm acıları ve hasretleri ...

kolay gelsin ...
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Öncelikle hayata mutlu bir şekilde bakın sayın kriptonik.. Hayatta hiçbirşey için değmediğini anlamışsınızdır, anlıyoruz.. Bence bu durumunuzu yenebilirsiniz, nasıL mı?

Kendisinizi müzik aletine verme fikri gayet güzel, yetenek de varsa tamamdır ( Bu konuda Hakan Bey'den yardım alabilirsiniz, Ben öyLe yaptım :) )

Kendinizi grafik tasarım adı altında dahada ilerletebilirsiniz, tabi böyle karanlık düşünceler olmayan tasarımlar, çalışmalarla.. :)

Yada yeni bir program öğrenmek.. İlk bakışta zevkli gelir insana, aha şurasını karıştırayım, aha burasını çözücem derken zaman hayli ilerler değil mi? Bence evet..

Yani aslında herşey bizlerin elinde, biz ne istersek onu yaparız, ne istemezsek onu yapmayız.. Mutluluk da hüzün de bizim elimizde.( Bazen olmasa da.. )

Karanlıktan aydınlığa çıkmış çalışmalarınızı bekliyoruz :)
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
Sayın Danışman güzel türkçemizde bunun karşılığı olan bir deyim varmı bilmiyorum burda da argo kaçacak biraz özür diliyorum ama çok fena gaza geldim sözlerinizden itiraf edeyim..:) aslında ben hiçbir konuda yetenekli görmüyorum kendimi ama herşey hakkında biraz fikrim olsun istiyorum.. photoshopla da vb ile de diğer kullanma fırsatı bulduğum programlara da sadece fikir sahibi olabilmek ve birşeyler oluşturabilmenin hazzını azcıkta olsa hissedebilmek için vakit ayırıyorum.. yoksa sanatçı bir ruhum olduğunu zannetmiyorum sağolun yani yorumunuzu bir iltifat olarak aldım haberiniz olsun.. :)
 
Yukarı Alt