Amazon'dan 1000 Dolar Ödüllü Afiş Tasarım Yarışması

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Amazon Studios, gelişmekte olan yüksek profilli sekiz Komedi film projesinden biri için sanatçıları 1000$ ödül ile poster tasarlamaya davet ediyor.

Film yapımcıları, yazarlar ve film meraklıları için bir yaratıcılık evi olan Amazon Studios, gelişmekte olan yüksek profilli sekiz Komedi film projesinden biri için sanatçıları bir poster tasarlamaya davet ediyor. İlgilenen sanatçılar öncelikle aşağıdaki 'Senaryolar Hakkında' kısmını okuyarak onları en çok heyecanlandıran senaryodan birini seçmelidir. Kazanan dizayn, Amazon Studios ve iki konuk jüri tarafından seçilecek; Paramount Pictures'ın dünya çapında eski pazarlama müdürü olan Arthur Cohen, UCLA Anderson School of Management'ın Doçenti ve yine UCLA de Entertainment Media & Management Institute'nün Fakülte Direktörü olan Sanjay Sood.

Senaryolar Hakkında

America’s Ben Franklin in: The Electrocution String: Ben Franklin'in icadı olan kitlesel yokedici İngilizlerin eline geçer ve Amerika'nın alt edici tek büyük ihracatçısı adını temizlemek ve genç ülkelerini kurtarmak zorundadır.
Going, Going, Gone: Daha fazla ileri gitmeyi red ettikten sonra erkek arkadaşı tarafından terk edilen birinci sınıf üniversite öğrencisi, bekaretinin gerçekten ne kadar değer ettiğini görmek için onu açık arttırmaya koyar.
I Think My Facebook Friend Is Dead: İçine kapalı Owen'ın Facebook aşkı ortadan kaybolduğunda, Owen ve çeşitli bilgisayar düşkünü çalışkan arkadaşları, Owen'ın daha önceden hiç tanışmadığı bu kızı kurtarmak için bir araştırmaya koyulurlar.
Leon: Üzgün bir ruha, dünyanın onsuz nasıl olabileceğini göstermek için miskin melek Leon gönderilir. Sam, herkesin daha iyi durumda olduğunu gördüğünde, Leon, Christmas'ın kalanını, hayatın herşeyden sonra bile yaşamaya değer birşey olduğuna Sam'i ikna ederek geçirmesi gerekmektedir.
Roadtrip Sex Party: Sürekli acınak halde olan favori futbol takımları sonunda büyük oyuna çıktığında, iki arkadaş orada olabilmek için her şeylerini riske atarlar.
Rock Daddy: Boşa çabalayan 20'li yaşlardaki bir kadın, bir rock yıldızı ile geçirdiği gecenin ardından hamile kalır ama onun şimdiye kadar görülmüş en iyi babaya dönüşeceği kararına bir türlü güvenmez.
The Pass: Jason ve Anna birbirlerine bir "geçiş hakkı" -- suçluluk duymadan birlikte olabilecekleri bir ünlü- tanımıştır. Ama Jason Anna'nın sahidende 'onunla' tanışabileceğini hiç düşünmemiştir.
The Text: Terkedilmiş işsiz bir adam, gizemli bir "seni seviyorum" mesajı aldığında, gerçek aşkını bulmak üzere garip yolcuğuluğuna koyulur.



Organizatörlerin Seçtiği Tasarımcılar

"Kazananın tasarımı, gelişmekte olan sekiz Komedi projesinden birinin resmi posteri olarak seçilecek. Kazanan 1000 doların (usd) sahibi olacak ve Amazon Studios resmi internet sitesinde ve sosyal medya kanallarında yer alacak olan tasarımıyla global tanınmışlık kazanacak.''

Amazon Studios, Arthur Cohen ve Sanjay Sood tarafından seçilecek finale kalan iki kişinin herbirinin tasarımları Amazon Studios'un websitesinde yer alacak.


Oylamada Sizin Seçtikleriniz


En yüksek oyu alan bir katılımcının çalışması da Amazon Studios resmi internet sayfasında yer alacak.


Katılım Tarihleri

Son Başvuru Tarihi: 29 Kasım 2011
Oylama: 30 Kasım 2011 - 7 Aralık 2011
Kazanan(lar) Açıklanacak: 29 Aralık 2011
Yarışmaya Katılmak için tıklayınız.
 
Yukarı Alt