Ben daha yeni başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Efehan26

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Öncelikle herkese merhaba ben 14 yaşındayım photoshop'a merakım çok ve uğraşmayı gerçekten istiyorum neyse 2 haftadır adobe photoshop 4'ü kullanmaya çalışıyorum ve amatör de olsa birşeyler becerebiliriyorum bunu da internetten izlediğim videolarla yaptım . Ben kendi resimlerimi düzenliyorum ama benim arkadaşımın abisinin fotoğraflarına baktığımda ben birşey mi yapmışım cinsinden sorular soruyorum kendime. Sizce benim nerden başlamam lazım ?:allalla:
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Efehan, bu güzelim yaşlarını Photoshop'la çarçur etme, n'olur! Bak sonbahardayız, havalar güzel, al kız arkadaşını, tut elinden, kalbin güm-güm atsın heyecandan, vurun kendinizi çayıra-çimene dilediğinizce. Aşık ol, eğer hala değilsen. Bir örnekle ipucunu verdiğim heyecan, duygu ve deneyimleri yaşayamazsan, ileride Photoshop'ta da bunları yansıtamazsın.

Yok Photoshop'ta hala ısrarcıysan, yıllarımı çarçur ederim, sorun değil diyorsan; gel ortak bir noktada anlaşalım: Kız arkadaşın yoksa, Photoshop'la yapacaklarınla bir kız arkadaşının kalbini çelmeye çalış. Varsa, Photoshop çalışmalarınla, kız arkadaşını yüceltmeye çalış. Yani her durumda, aşk merkezinde olsun, Photoshop ise araç olarak kenarda kalsın.

Photoshop hep orda, bir yere gittiği yok, bu yılların bir daha geri gelmez ama.
 

Efehan26

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
3
Tepki
0
1. Benim bir kız arkadaşım var
2.Ben lisede uçak gövde motor bakım bölümündeyim ve hiç olmazsa 2000 TL Maaşla çalışabilme imkanım var (Sadece yabancı dil gerekiyo) yani gelecekle alakalı bir sorunum yok ama ben üniversiteyi okumakta kararlıyım
3.Kurslarım hafta içi ve hafta sonlarım boş evde pc oyunları oynamaktansa böyle olmayı tercih ederim ve dediğim gibi kendi fotoğraflarımı düzenliyorum insan kendini güzel hissediyo :D

Siz bana yardımcı olabilirmisiniz ? Yani anlarmısınız ?:)

Hee bide normal olarak sosyal biriyim fakat sosyal medyada fazla bir etkinliğim yok fotoğraflarımla başlamak istedim işte
 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
@gezegen

Elle tutulur bir şey bulamadım bu yazınızda. O zaman bizde eğitim yıllarımızda her şeyi bir kenara koyup ortamlarda takılsaydık. Fena mı olurdu. Ne de olsa hepsi bir kenarda duruyor. Elbet bir gün çalışırdık.

Yanlış bir yaklaşım...
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
@Hasan YILDIZ

Elde tutulacak birşey söylemedim ki; yürekte ya hissedersin ya da hissetmezsin. Aşık olmayı hangi tarafından alırsan al, o yaşlarda aşık olmamış, aşkı tanımamış birinin ileride grafik tasarım aşkı olacağını düşünmüyorum. Düşüncem bu yönde; yanılıyor olabilirim, ama türkiyedeki grafik tasarım adına yapılan işlerin büyük kısmı yanılmadığımı gösteriyor.

Bir de aşık olmasından, kendisini çayıra çimene vurmasından sözettim; "ortamlara", cafelere, barlara, şuraya-buraya takılmaktan değil. Photoshop 15 yıldır orda, 15 yıl sonra da orda olacak, bir yere kaçtığı yok. 14 yaşında Photoshop'a başlasın-başlamasın, bir gün çalışacak zaten, çalışmak zorunda. Sen Photoshop'u kaçırmasın, diyorsun; ben o güzelim yıllarını kaçırmasın, diyorum.
 

Emre ÇETİNER

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
23 Eylül 2012
Mesaj
483
Tepki
17
@gezegen

böylede sanki aşkla iş beraber yürümez gibi olmuş bu çocukta 7/24 kız arkadaşıyla beraber olmayacak heralde boş vakitlerinde bişeyler yapıcak dimi :)
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
@Emre ÇETİNER

İkisini beraber yürütebileceğini bir bakıma yazmıştım aslında. Kız arkadaşına Photoshop'ta neler yapabildiğini göstermesini yazmıştım. Arkadaşını, aşkını, sevgisini bir yandan Photoshop çalışmalarıyla yüceltirken diğer yandan Photoshop'u bir güzel öğrenmiş olur - al sana hem aşk, hem iş!

Öyleyse, efehan için gelsin:

Let Love Live

 

Efehan26

Üye
Kayıt
27 Eylül 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Benim tek amacım kendi fotoğraflarımı düzenliyip paylaşmaktı kendi fotoğraf makinemle çekip düzenliyip paylaşmak :) Benim nerden başlayabiliceğim konusunda yardım edebilcek olan bi abim yokmu ? :D
 

safinazz

Üye
Kayıt
1 Ekim 2012
Mesaj
1
Tepki
0
merhabalar 17 yaşındayım 11 sınıf ögrencisiyim bu sene grafik animasyon web tasarım derslerim var bana yardımcı olursanız sevinirim ne kadar bilgi o kadar mutluluk diyelim :)
 
Yukarı Alt