Bilgisayar dergilerin promosyon DVD'lerinde son nokta

Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
Bilgisayar dergilerinin birbiri ile girdikleri daha geniş içerikli 'promosyon DVD' savaşında yep yeni bir aşamaya gelindi. PC Net dergisi bu ayki sayısı ile birlikte okuyucularına bir adet boş DVD verdi.
Müdavimlerinin her ay, içeriğini dergiden bile daha çok merak ettikleri hediye DVD'ler artık bilgisayar dergilerinin vaz geçilmez bir parçası olmuştu.
Belirli bir konuya odaklanan bu dergilerin, belirledikleri konular ile ilglili pek çok programın, oyunun, film tanıtımlarının olduğu DVD'ler kullanıcıyı fazlasıyla memnun ediyordu.
Peki sonra ne oldu?
Her ay derginin yanında gelen, internetten kolayca indirilebilecek programlarla, vizyondan kalkmış filmlerin fragmanlarıyla, popülariteleri zamana yenilmiş programların deneme sürümleriyle dolu; şöyle üstün körü bakıp geçtiğimiz, koyacak yerimiz olmadığı için de çoğu zaman çöpe attığımız CD/DVD'ler haline dönüşüverdiler.
İşte bu acı gerçeğin farkına varan PC Net, bu ay bir yeniliğe imza attı ve okurlarına 'BOŞ' bir DVD verdi. Bu minik jestle, 'Haydi durma senin de kaydetmek istediklerin olabilir'
der gibiydi. Bakalım bu girişim diğer dergiler tarafından nasıl karşılanacak?

Kaynak : Zaman
 
Yukarı Alt