bir iki Illustrator çalışma

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Önceden yaptığım yurt dışına gönderdiğim ve şimdik sizlere paylaştığım ve yorum beklediğim Illustrator çalışmalarım :))







 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
elinize sağlık. güzel çalışmalar.
program hakimiyeti ve yetenek bir araya gelince
sonuç budur işte.
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Emine hanım'a ve Hatice hanıma yorumlarından dolayı teşekür ederim ve forumda biraz gezdim ve ben bu forumda şunu anlamıyorum yaptığın iş ne kadar iyi olsada kötü olsada form da bayan olunca çok daha fazla yorum yapılıyor ama erkek olunca çok az yorum yapılıyor yönetici veya adminsen yine aynı fazla yorum yapılıyor nedeni nedir burda işimizle ön planda olmamız gerekmiyormu ? bilmiyorum benmi yanılıyorum yanlışsam sizlerden özür dilerim.
 
Kayıt
9 Eylül 2008
Mesaj
1.562
Tepki
25
gayet başarılı çalışmalar olmuş mehmet bey tebrik ediyorum sizi... yorumunuza gelince bir zamanlar bende şikayetçiydim bu durumdan haklıısnız yaptımız işin forumda önesenmediğini düşünürdüm yanlış kelimeler kullanmak istemiyorum ama sonradan insanların bir şekilde ihtiyaç doğrultusunda yapılan işleri farkettiğini gördüm bayan yada erkek olarak ayrım yapıldığını düşünmüyorum...neticede benim işlerimde farkedilmemişti sizi çok ii anladım... ii çalışmalar.
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
@Dilek Doğrusöz


Sayın Dilek hanım,
Aydınlatıcı ve iyi niyetli yorumunuz için size gerçekten teşşekür ederim. Belkide dediğiniz gibidir insanlar sonradan farkederler ama bir anda bende agrasif bir tavırla yazdım galiba bundan dolayıda herkezden tekrar tekrar özür diliyorum.

Saygılarımla.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
mehmet bey güzel çalışmalar ben en çok tavşanı beğendim
gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık

Yaptığınız işi yüklüyosunuz heyecanla bekliyorsunuz bi yorum geliyor birdaha geliyor sonra yok sonra bi bakıyorsunuz 1-2 gün sonra bi yorum daha 1-2gün içinde yaptığınız işe 100-200 kişi bakıyor ama yorum 2 - 3 tane çok iyi işlere genelde yorum az oluyor biraz daha basit işlere daha fazla yorum geliyor

sizin işleriniz çok güzel tavsiyeye ihtiyacı yok gibi oyüzden yoruma değilde hitine bakmalısınız
 
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
87
Tepki
6
Konuyu daha yeni gördüm, Yeni açılan konuları görmek biraz zor oluyor. Geçen sene yönetimden son konuları gösteren eklentiyi eklemelerini rica etmiştim, ama güvenlik sebebiyle eklenmeyeceği söylenmişti.

Son konuları ana sayfada göremediğimiz için her açılan konuyu hemen farkedemeyebiliyoruz. o nedenledir ki bazı konular bu şekilde arada kaynayabiliyor.

Çalışmanıza gelince, gerçekten çok başarılı çalışmalar olmuş, ellerinize sağlık. Bu programı hiç kullanmadım, bu çalışmalarınızı gördükten sonra bu programı incelemeyi hatta başarabilirsem öğrenmeyi bile düşünüyorum..

Ellerinize sağlık..
 

Mehmet KIYMIK

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
205
Tepki
5
Yorumlarınız ve aydınlatıcı cevaplar verdiğiniz için teşekür ederim.
 
Kayıt
28 Ocak 2009
Mesaj
9
Tepki
0
Hocam çalışmalarını çok beğendim, gerçekten hepsi harikalar.. Böyle güzel çalışmaları görünce özeniyorum valla.. :)

Yorum yapılması konusunda ise; @Abdullah Batur isimli abimizin dediği eklenti olsa eminim senin konuların ve tüm konular da aynı ilgiyi görecektir. Ama dediklerinde de haklılık payı var. 1. Karşı cinslerin konularına, 2. Yöneticilerin konularına, 3. Yönetici ve bayan olmamasına rağmen forumda bir karizması olan kişilerin konularına daha çok ilgi gösteriliyor. Sen de bu karizmayı çalışmalarınla en kısa zamanda oluşturursun inşallah abicim. :)
 
Yukarı Alt