bir yüz çalışması

melore

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
12
Tepki
0
arkadaşlar foruma ilk kez çalışmalarımı ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum.
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba, öncelikle çalışmanızı beğendiğimi söylemek istiyorum, tonlamalar, bakış, duruş bence her şey yerli yerinde, tebrikler, bundan sonrada çalışmalarınız görmekten mutluluk duyacağım...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
melore;
Hangi yazılımları kullandınız,referansla mı çalıştınız, bunlar hakkında bilgi verirseniz daha iyi anlarız çalışmalarınızı.
Ozan Bey'e katılıyorum, benim de hoşuma gitti çalışmanız, birkaç ekleme yapacağım müsadenizle,kulağımızın aşağı kısmında biraz sıkıntı var sanırım belki dikkatinizden kaçmıştır ,artı olarak keşke bu saç bukadar derli toplu olmasaydı, yanlardan birkaç tel dışarı fışkırmış olsaydı daha doğal görünürdü biliyorsunuz.
İzlerken zevk aldım, yeni çalışmalarınızı da bekleriz.
İyi Çalışmalar.
 

melore

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
12
Tepki
0
öncelikle teşekkürederim hakan bey evet referansla çalıştım.photoshop cs3 kullandım sizinde dediğiniz gibi en çok kulak kısmında zorlandım.
 

hastam

Üye
Kayıt
3 Eylül 2009
Mesaj
92
Tepki
0
Selam,

Bu bir illustrasyon değil, manipülasyon çalışması. Orijinal bir fotografı photoshop veya benzeri bir programda deforme ederek yaptığınızı belirtseniz üyelere de faydalı olurdu sanırım.
Eline sağlık, kolay gelsin.
 

melore

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
12
Tepki
0
@hastam
bir önceki mesajıma bakarsanız nasıl yaptıgımı anlarsınız fotoğraf deforme edilerek değil, bakılarak yapılmıştır.yorumunuz içini teşekkürederim.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Elinize, emeğinize sağlık, bir takım pürüzler olsa da gayet başarılı bir çalışma çıkartmışsınız ortaya, tebrik ederim, çalışmalarınızın devamını beklediğimi söylemek isterim, saygılarımla...
 
Yukarı Alt