BUNLARDA BEN den

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
merhaba;

İyi olduğunu söylemem için ortada gerçekten de iyi bir ürün olmalı diye düşünüyorum. Bu yaptığınız çalışmaya harcadığınız zaman dilimini boşa harcanmış olan bir zaman olarak görüyorum. bir iş çıkartmak istiyorsanız ortaya, gerçekten de iş olsun, sanatsal bir yapıt olsun, göze hoş gelen göz zevkini okşayan çalışmalar olsun. Nedir bu? Grafik çalışma mıdır sizce? Bunu şayet grafik çalışma grubuna katıyorsanız, ben bunu kabul etmiyorum. Daha verimli harcanacak zamanların, gerçek bir grafik çalışma olarak ortaya çıkmasını diliyorum...

Saygılar....
 
Kayıt
30 Haziran 2009
Mesaj
10
Tepki
0
Fotoğraf üzerinde değişiklik ve oynamalarla yoğrulan, photomanipülasyon çalışmalarıma yorumlarınız için teşekkür ederim... Danışman kardeş yanlış yere mi ekledim acaba resimleri photomanipülasyon değil mi bu bölüm :))
Çok zaman harcamadım aslında, cinfikirlilikle hallettik :) iki ceviz yardımcı oldu bana. Kabul ediyorum biraz mide bulandırıcı...:)
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
kapatılan gözlerde dalga dalga izler kalmış geriye.
doku kopyalarken aracınızı çok basit kullandığınızı görebiliyorum.
diğer çalımada parmağınızın ucunu özellikle mi kırmızı yaptınız.
zannediyorum özellikle yaptınız. yapmasaydınız daha iyi olurdu...
ha birde tırnağınızı kesmemişsiniz, mazallah mikrop kapabilir...:D:D:D
tebrikler.
 

ireth

Üye
Kayıt
13 Ağustos 2009
Mesaj
9
Tepki
0
parmaktaki renk bencede olmamış.. keşke hiç dokunmasaymışsınız.. kanlı yapacaksanızda bir kaç damla da akabilirdi ve daha koyu bir tonda tabiikii..
ilk çalışmayı sevdim birazda komik olmuş :) tebrikler..
 
Yukarı Alt