Corel Kurulumu Hakkında...

ezgiaksu

Üye
Kayıt
5 Mart 2013
Mesaj
8
Tepki
0
corel programını hocanın verdiği serial numarası uymadığı için kuramadım.deneme sürümü yüklemek istiyorum ama o da bir aylık yükleniyormuş 1 aydan sonra bu programı yükleyemiyormuşuz.bu doğru mu doğru değilse güvenilir bi link verir misiniz yükleyebiliyim.şimdiden çok teşekkür ettim :)
 

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
14 Ocak 2012
Mesaj
4.332
Tepki
1.051
@ezgiaksu

Trial (deneme) sürümü siz programı tanıyın, öğrenin, inceleyin vb. vs. gibi durumlar için program / yazılım firmaları tarafından bilgi edinebilmeniz için yayınlanan bir sürümdür. Trial sürümü sisteminize kurduğunuz andan itibaren 30 gün geri sayım başlar, bu doğru.
CorelDRAW resmi sitesinden deneme sürümünü edinebilirsiniz.

Bunun dışında,

Forum Kuralları;
10-) Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack ve benzeri sitelerin tanıtımı,
paylaşımı yapılması yasaktır. Türk ve yabancı menşeeli sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak Lisansla koruma altına alınmış programların crack / seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuz orijinal yazılım kullanımını desteklemekte ve önermektedir. Gerek site yapısında, gerek ise birlikte çalışılan sunucuda lisanslı işletim sistemleri, yazılımlar kullanılmaktadır. Kullanıcılarımıza da, sevdikleri yazılımların orijinalini almalarını ve kullanmalarını tavsiye ediyoruz.


iyi forumlar.

 
Yukarı Alt