[Devam Ediyor] Afiş çalışmam

Emrah Bay

Üye
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesaj
11
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar, Ustalar

Aşağıdaki çalışma benim ilk Afiş çalışmam 50 x 70 cm ve 64 x 90 cm olarak çalışyorum daha devam ediyorum ve fikir ve yönlendirmelerinizi bekliyorum daha vurgulayıcı nasıl olabilirin peşindeyim üst kısımda ki boşluğu doldurmak istiyorum çok sadece oldu alt kısımıda bir düzende olmasını istiyorum. Üst kısım için programın adını koymak istiyorum ancak nasıl ne şekilde koysam çok kararsız kaldım.

http://img208.imageshack.us/my.php?image=yen1kopyaamr3.jpg
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
gel ey mekke yeşil zemindeki yazıyı yukarıya daha büyük slogan olarak kullanabilirsin
andolu gençli lacivert zeminin çerçevesini kaldır bence

ve komple alta taraf biraz daha ufala bilir mekke'nin fethi Yazısının daha ön plana çıkartabilirsin

iyi çalışmalar....
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
İlk çalışman daha güzel geldi bana, "hasan ali yücel" yazısını öyle yazmıcaksın umarım, tavsiyem "Hasan Ali YÜCEL" olarak yaz.
Birde üst kısımdaki resmi biraz büyük bırakmışsın gibi afiş çok boş duruyo, bence arkadaşlarında söylediklerini dikkate alarak biraz daha çalış üzerinde güzel bişey çıkar. Genel olarak güzel bi çalışma ben beğendim..

Kolay gelsin..
 

Emrah Bay

Üye
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesaj
11
Tepki
0
@Fatih Coşkun

Merhaba

Yeşil zemin uzerınde bulunan Gül ey Mekke!.. olan yazıyı ust kısımda deneyecegım ancak Arka zemınde bulunan Kabe resımının kapatır dıye acıkcası cekınıyorum cunku resımde bınlerce ınsan kabeye doğru yuruyor bunuda kapatmak ıstemıyorum. Alt kısımde bulunan yazıları kuculturum Mekkenin Fethi yazısı ön plana cıksın derken kırmızı alanda Mekken'nin Fethi yazısından bahsediyorsun sanırım dimi.

# Orhan Alma'ya

Rengi değiştir derken hangi alandaki renk acaba ?

Teşekkürler
 

Emrah Bay

Üye
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesaj
11
Tepki
0
@Erkin KARATAŞ

Selam Erkin

İlk çalışma daha sade dediğin gibi ama genel kanaat o şekilde çok boş kaldığı afişin biraz daha renklenmesinde fayda var diye fikirler geldi o doğrultuda değiştirdim afişi. Üst kısımda ki boşluğu Gül ey Mekke ... yazısını buyutup koymayı deneyeceğim. Fikirler için teşekkürler.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
ebat baya büyük olduğu için önce mekkenin fethi okunmalı yanından zızlı geçerken bile göze batmalı yeşil zemindeki yazıyı da ince yazıyla atabilirsin yukarı
 

Emrah Bay

Üye
Kayıt
2 Aralık 2008
Mesaj
11
Tepki
0
Arkadaslar sanırım bu sekılde kullancagım afısı uzerınde daha fazla oynadıkca dagılıyor afiş

 
Yukarı Alt