Dilem Bebek Şekerleri için Hazırlanan Kartvizit Örneği

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
Background fena değil ( hazır sanırım). Üstteki siyah yazılar alelade serpiştirilmiş, özensiz...
Tel'den sonra noktalı virgül değil de iki nokta kullanmalısınız ve TEL yazısını ilk harf büyük, gerisi küçük (Tel) yazarsanız şimdi ki kadar rahatsız etmez. Yine "Adres" kelimesinin puntosu da diğerlerine göre büyük olmuş, dengesizlik var. Birde orta kısımda yine, sanırım 4 çeşit font, 4 çeşit te renk kullanmışsınız. Dozu kaçmış, çalışma zaten yeterince hareketli ve renkli...

Kolay gelsin.
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Çalışmada türkçe karakter hatası var.Hadi konumuz gereği renkliliği kabul edebilirizde bu font karmaşası çok fazla göz yoruyor.nereye bakacağımı şaşırdım ilk bakışta.
Dikkat çekeceğiniz noktayı belirleyin ve ona göre düzenleyin kartviziti.en azından bi simetri olsun.Font kullanımında sadeleşmeye gitmenizi öneririm.Mümkünse sans fontlar kullanın.

Kolay gelsin.
 

seluvenin

Üye
Kayıt
16 Temmuz 2011
Mesaj
176
Tepki
3
çalışma zaten hareketli. birde üstün font karmaşası olursa, çok hareketli oluyor. bu yüzden güzel ve herkes tarafından okuna bilecek bir font seçimi yapın. hepsinde aynı fontu kullanın. ve simetriye dikkat edin. Erkalın da dediği gibi siyah yazılarda çok dengesizlik var. bence onları öyle dağınık değilde kategorize edilmiş bir şekilde bi kenardan yazman daha hoş görünecektir. güzel çalışmalar.
 
Yukarı Alt