Duru Kuaför | Sedat Gül

ermann

Üye
Kayıt
11 Mart 2012
Mesaj
57
Tepki
6
birinci çalışma oldukça güzel ikincide beyaz olan yerleri azaltırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum
 

zynp

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
28 Mayıs 2010
Mesaj
1.031
Tepki
99
Diğer çalışmalarınıza nazaran bu çok sönük kalmış. Şahsi fikrim tabi. Bir üst yorumdaki arkadaşın dediğine katılıyorum. Orta kısımdaki beyazlar ya daha az yada farklı bir renk olsa daha iyi olurdu. Bide beni çok rahatsız eden şeylerden bir diğeri alt ve üst kısımda vermiş olduğunuz firma adı ve adresin altındaki zemin. Hatları çok keskin, daha farklı bir şekil olsaydı diğer çalışmalarınızla eşdeğer olurdu diye düşünüyorum. Elinize sağlık.
 

keygenn

Üye
Kayıt
21 Nisan 2010
Mesaj
3
Tepki
0
İyi ve kötü yorum yapabilirmiyim bilmiyorum. Fakat kötü yorum olmazsa insan kendisini geliştiremez diye düşünüyorum. Ve yorumlarım Öncelikle alt ve üstten attığın düz kesitler hoş görülmemiş biraz daha kavisli verseydin biraz daha naif bir görüntü elde edebilirdin. Kırmızı tonları çok sert olmuş geçiş verilmiş fakat yeteri kadar değil kullanılan kadının saç tonuna yakın biraz açık biraz koyu bir tonaj kullanılmalıydı. Duru kuaför yazısı bir birinden kopuyor en çok okunması gereken notkta burası bence yazı tek bir font olmalı ilk okunacak yerde gözü oyalarsanız insanlar okumaktan vaz geçer. Bu yorumu neden yaptığımı bilmiyorum. Lütfen eleştirilerimden dolayı beni yanlış anlamayın. Nacizane fikrimi beyan ettim hepsi bu. saygılar
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@keygenn

Sayın keygenn yorumunuzdaki "NAİF" ve "TONAJ" kelimelerini hangi manalarda kullandınız acaba?
 
Kayıt
8 Mayıs 2012
Mesaj
5
Tepki
0
Visa ve Master Kart ifadelerine takıldım. Kuaför Yazısını bastırmış gibi görünüyor. Daha ufak ve farklı yerde olabilir mi?
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
@raindorfler

kuaförde kredi kartı geçiyormu ? bu müşterileri için önemli olduğu için kullanıldı
saklamaya gerek varmı ? amaç ticari olduğundan bence çok önemli...;)
 
Yukarı Alt