Fast turca restaurant logo ve menü çalışması

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Gayet uyumlu bir çalışma, renkler çok hoşuma gitti, başarılar dilerim..

Yalnız "Fast Turka" değil "Fast Turca" olacak. Ben aynı hatayı yapmıştım..
 

derya_d13

Üye
Kayıt
16 Haziran 2009
Mesaj
32
Tepki
0
@Erkin KARATAŞ

sanırım cok hızlıyım hemen düzelttim.. uyarın için tesekkürler.. umarım jüri de en az senin kadar beğenir.. :)
 
Kayıt
2 Temmuz 2008
Mesaj
221
Tepki
4
Güzel görünüyor, fast turca yazısında daha okunaklı bir font daha güzel olur düşüncesindeyim
 
Kayıt
7 Temmuz 2008
Mesaj
208
Tepki
5
Selam,

Arkadaşların Temmuz ayına ait yarışma konu başlığı hazırlanan brifteki yanlışlık nedeniyle sürekli ikilem içerisinde kalınmasına yol açıyor. Şöyle ki;

................................................

Müşteri : Fast Turca Restaurant
İş disiplini : Kurumsal Kimlik Tasarımı

Konu: İstanbul İstiklal Caddesi başta olmak üzere, değişik semtlerde aynı anda açılacak olan on iki adet “ Fast Turka Restaurant” hızlı gıda tüketimi ve “Osmanlı Yemekleri” mönüsü ile hizmet verecektir.

................................................

ilgili brifin bu bölümünde iki adet kurum ismi iki şekilde yazılmış Müşteri başlığı altında " Fast Turca Restaurant " Konu başlığı altında ise " Fast Turka Restaurant ".

Doğal olarak ilgili brif kapsamında hazırlanan çalışmalarda iki farklı tanımlama nedeniyle sürekli bir ikilemin yaşanması da bu anlamda normal.

Konuyla ilgilenen arkadaşların brifte geçen bu iki ayrı Restaurant ismine bir açıklık getirip gerekli düzeltmeyi yapıp yanlışlıkları önlemek adına konuya açıklık getirmeleri gerekiyor.

İlgililerin bilgisine,

Saygılar...
 

derya_d13

Üye
Kayıt
16 Haziran 2009
Mesaj
32
Tepki
0
doğru söylüyorsun.. hatta şöyle söyleyeyim.. yanlışlık yapmamak adına yazılan firma ismini kopyala-yapıştır yapmıştım. ama arkadaş yanlış yazmışsın dediği zaman cok güç farkına vardım.. kopyaladığım yeri aradığıma rağmen dikkatsizliğim sonucu bulamadım.. sonra da iş yoğunluğu kopyalamadım yazdım herhalde diye düşündüm.. neyse ki melih abi durumu farketmemi sağladı. umarım bu yanlıslık yetkililer taraından bir an önce düzeltilir. gerci yarısmanın sonlanmasına da sayılı gunler kaldı..
 

sfksph

Üye
Kayıt
15 Temmuz 2009
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba Ben yeniyim burada konuya sonradan dahil oldum.hazırladığın çalışma güzel, estetik olmuş ama logoyu ben biraz taç mahale benzettim.yani hindistanı anımsattı az biraz. belkide sadece ben böyle düşündüm bilemiyorum... buda sonuçta bir türk mutfağının modernize edilmiş hali zannedersem... menü filan çok hoş..kullanılan motif estetik bir hareket katmış... logo da güzel ama ilk bakışta tac mahal görüyorum...
ellerine aklına yeteneğine sağlık
 

derya_d13

Üye
Kayıt
16 Haziran 2009
Mesaj
32
Tepki
0
@sfksph


öncelikle aramıza hoşgeldin derim..
taç mahal'i hiç düşünmemiştim.. sadece tasarlarken osmanlı motiflerini işlemek istemiştim.. bunu sonucunda ortaya cıktı.. sanırım kare üzerine işlediğimden olsa gerek anımsattı biraz.. : ) yorumun için teşekkürler..
 
Yukarı Alt