Fizik tedavi broşürü

Tepki
67
Fizik tedavi merkezine yapmış olduğum 2 kırımlı broşür.

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Murat Bey:
Öncelikle ön kapağı beğendim,dikkatimi çekti,içimde merak uyandı,broşürü elime aldım incelemek için, bunu başardınız.
Yalnız içeri girdiğimde ve daha sonra broşürü çevirdiğimde maalesef ki çok üzüldüm.
İç kapakta -bana göre- tam anlamıyla pozitif olamayan o anki işi sadece zorunluluktan dolayı yapan bir bayan yüzü gördüm,ben burada tebessüm eden,yüz kasları daha esnek-gevşek bir bayan görmek isterdim şahsen.Hafif tebessüm etseydi keşke.Belki bu fotoğrafı amaca daha uygun bir görselle değiştirirsiniz, bunu bilemedim.

Beni asıl üzen nokta ise -ki çoğu bilgileri gelişi güzel kopyala-yapıştır yaptığını beyan ederek suçu üzerinden atmaya çalışsa da (Sanki kendisi çalışmasındaki imladan mesul değil gibi.) bu bir hatadır- çalışmanızdaki imla hataları oldu.
Belki tekrar bir gözden geçirmelisiniz imlayı.

Kolay gelsin.

Tepki
67
Hocam eleştirileriniz için çok teşekkür ederim.
Hazırladığım bu broşür demo olarak hazırlanmıştı bana sadece logo ve başlık verildi diğer bütün resimleri ve yazıları ben kendim internetten buldum ve yerleştirdim. İmla hatalarını da gördüm düzeltmek istedim ama işin sahibi, “Karar versinler sonra hepsini düzeltiriz” dedi. İç kısımdaki resim içinde haklısınız keza arşivim biraz dar olduğu için elimdeki görselleri kullanmak zorunda kaldım. Yine de eleştirilerinizi dikkate aldım bir sonraki çalışmalarımda bunlara dikkat edeceğim çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

dexinger34

Üye
Tepki
0
slm kardeş öncelikle calışman cok güzerl olmuss
başarın devamını temenli ediyorum senden bişey isteyecem
resimdeki doktor ve hastanın resmini isteyecem bu resim olmuyor adamın yüzü gözükmüyor bunun tam resmini gönderirisen sevinirim

Tepki
1
İç kısımdaki görselin sağ kısmını silmek yerine üçüncü paragraf yazısına hastanın kafasının şekline göre bir tipografik düzenleme yapabilirsin, göze hoş görünür bence... Kolay gelsin...

Yukarı Alt