fotoblok nedir?

tubaşahin

Üye
Kayıt
5 Mart 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar bir logo tasarlıycam ama çok acemiyim bu konuda aşağıda geçen cümleyi tam anlamadım özellikle yapılan logoyu neyin üzerine sıvayacağımız konusunu :) yardımcı lursanız sevinirim...

'' standart logo sunumu şeklinde (üst ortada büyük, alt bölümde küçük (2.5 x 2.5) uygulamaları, renkli ve siyah/beyaz yan yana) hazırlanıp fotoblok ve benzeri hafif board üzerine sıvanmış olarak teslim edilecektir. ''

fotoblok ve benzeri hafif board derken ne demek istemiş bunlar nedir A4 e yapacağım logoyu bunların üzerine ne yapacağımı anlamadım bilen varsa lütfen söylesin ???
:confused::confused:
 

nuriQocca

Üye
Kayıt
22 Temmuz 2009
Mesaj
219
Tepki
5
Sanırım sert bir zemin (karton gibi) bir zemine çıktı almak yada çalınan çıktıyı sert zemine 'sıvamak-yapıştırmak' tan bahsediliyor olabilir..
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Fotoblok arasında hafif ve sert bir katman bulunan, iki tarafı parlak karton şeklinde değişik kalınlıklarda bir kırtasıye malzemesidir. Büyük karton mukavva ebatlarında kırtasıyelerde bulunabilir. yaptığınız grafik çalışmasını bu blok üzerine yapıştırabilirsiniz.
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Foto blok nedir bilmiyorsun ama grafik tasarım yarışmasına katılıyorsun : ) Boşuna kalabalık etmeseniz yarışma jürisine nasıl olur acaba?
 

tgrlbsblr

Üye
Kayıt
22 Mart 2012
Mesaj
8
Tepki
0
danismen abi bu yarışmalar sadece profesyoneller için değil ilgilenen herkes için.fotoblogu bilmesine gerek yok zaten öğrenicek.teknik bilgi kolay öğreniliyor.yaratıcı olabılmek zor.ürettiklerimiz sadece baskı için değil dijital ortamlar içinde hazırlanabiliyor .iş hayatı boyunca web sitesi yapmış ve yapacak olan birinin işi düşmedikçe hologram baskı yada kartvizit tasarımı gibi bilgileri ezberinde tutmasına gerek yok .istediği zaman neyi nerden öğrenebileceğini bilmesi yeterli.herşeyi bilmek şart değil.önemli olan yaratıcı bakış açısına sahip olabilmek ve bunu uygulayabilmek.teknik konular kitaptan yada netten geliştirilebiliyor yoksa bu forumun burda ne işi var adam heves etmiş yarışmaya katılacak belki sonrasında özenicek ve kendini geliştiricek.neden hevesini kaçırıyosun.yardım et diyo akıl ver demiyo.
 
Yukarı Alt