Grafik tasarım - Freelance grafıker aranıyor

ek1985

Üye
Kayıt
19 Şubat 2012
Mesaj
10
Tepki
0
Yaratıcı fikirlerine güvenen, freelance çalışacak, öğrenci grafikerler aranmaktadır. Proje geldikçe karşılıklı görüşmeler sonucu hızlıca fikir yürütüp davetiye, logo, afiş gibi metaryallerin hazırlıkları konusunda destek istenecektir.

İşin zamanında teslimi ve yaratıcı fikirler çok önemlidir.

Şirketimiz birçok uluslararası firmaya hizmet vermektedir. Sony, BP vs ... Başarılı projelerinin onaylanması sonucu bu firmalar ile görüşülerek CV nizde referans olarak göstermenize de ayrıca izin verilecektir.

Görüşmek isteyenlerin businesssspot@gmail.com adresine CV lerini göndermeleri rica olunur.
 

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
Öğrenci grafiker... Neden öğrenci? Henüz öğrenciyse grafiker diyebilirmiyiz ?
Tecrübeli stajer eleman aramak gibi... Öğrenciden Cv...
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@Erkal ÇOŞKUN
İş verirken fiyattan kısma bahanesi için zemin hazırlama stratejisi...
"Ya işte öğrenci adamsın cep harçlığın çıkar..."
:)

Ayrıca Sony , BP gibi büyük firmalarla çalışıp "CV" ve "YARATICILIK" isteniyor fakat profesyonel tasarımcı yerine öğrenci aranıyor....
Enteresan... Az kalsın mail atacaktım o detayı görmesem....
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
Fikrinizi değiştirip profesyonel bir tasarımcı ile Freelance çalışmak isterseniz....
 

ek1985

Üye
Kayıt
19 Şubat 2012
Mesaj
10
Tepki
0
@Erkal ÇOŞKUN



Çalıştığımız 4 tane grafiker arkadaşımız bulunmaktadır. Hepsi şuan eğitim görmekte olduklarından dolayı öğrenci statüsündedirler. Birçok grafikerim diyen kişiye taş çıkaran işler ortaya çıkardıklarından dolayı onlar bizim için grafiker olmuş öğrencilerdir.

Birde grafiker olamamış mezunlar var. Ve bu kişiler maalesef profesyonel yaklaşımlar sergileyemedikleri için mevcut ilanları manipule ederler.
 

ek1985

Üye
Kayıt
19 Şubat 2012
Mesaj
10
Tepki
0
@Erkan Nehir

Bir önceki alıntımda da belirttiğim gibi 4 adet kendine güvenen öğrenci arkadaşımız var. Öğrenci olmaları yaratıcı işler çıkaramadıkları anlamına gelmiyor. Özellikle evde kendi kendine iki program öğrenmiş bir çok grafiker olduğunu idda eden burnu havada kişilerden daha temiz ve sorunsuz işler hazırlıyorlar.

Ücret politikamızla konunun bir alakası olmasada ilan size uygun olmadığından dolayı hırs yapmak yerine olumlu bir cevap yazarak Sedat Bey gibi profesyonel bir grafiker isterseniz diyip kontak bilgilerinizi verebilirdiniz. İşte öğrenci aramamızdaki haklı sebebi sizde ortaya koymuşsunuz zaten.
 

Erkal COŞKUN

Hiç...
Uzman Üye
Kayıt
1 Ocak 2012
Mesaj
962
Tepki
470
@ek1985

Çok saçma ve dar bir kalıba sığdırmışsınız açıklamanızı. O zaman sizin bakış açınızla diyebiliriz ki, bütün öğrenci grafikerler(!), hali hazırda iş yapan tecrübeli ve profesyonel grafikerden iyidir ve onlara taş çıkartır. Her meslekte olduğu gibi elbette bu meslekte de her yaştan insan var ve 20 yaşında harika işler yapabilenler olduğu gibi 50 yaşında hala amatör kalanlar var. Ama bu sizin söylediklerinizle alakalı değil. Çünkü siz sadece grafiker öğrencileri savunmuşsunuz, pozisyonu konumu ne olursa olsun bu işe emek verip kendini yetiştirenleri değil. Grafiker olamamış mezunlar var demişsiniz evet doğrudur, ama mezun olup grafiker olamayanlarda onlardan hiç az değil. Nedenlerinizi sayarken arkadaşımızın bahsettiği bir nedeni atlamışsınız.

- Elbette öğrenci oldukları için çok daha ucuza çalışıyorlar...
 

ek1985

Üye
Kayıt
19 Şubat 2012
Mesaj
10
Tepki
0
@Erkal ÇOŞKUN


Elbette öğrenci ile bu işe yıllarını vermiş kişiler arasında ( çoğu zaman ) fark vardır. Biz profesyonel grafikerler iş yapamaz demiyoruz ki... Herkes kendi yarası olduğu yerden anlıyor yazılanları belliki...

Biz verdiğimiz referanslar ile çok başarılı işlere imza atmış olan birçok öğrenci arkadaşla çalışıyoruz. Buda sadece bizi ilgilendirir. Açıklama size uymuyorsa mesaj atmazsınız.

Belkide normal bir grafikerden çok daha yüksek fiyatlar veriyoruz bunu nereden biliyorsunuz? Bizim öğrencilere nerelerde iş olanakları açtığımızdan haberiniz var mı? Şirket politikamız gereği daha hevesli ve azimli olduğuna inandığımız öğrenciler ile çalışıyoruz diyoruz. Neden kriterlerine ve beklentilerine uymayan kişileri rahatsız etti anlam veremiyoruz. Manipulasyon yerine gerçekten luzumlu mesajların atılmasını rica ederiz.
 
Yukarı Alt