Grafik Tasarım okumak istiyorum!

ekokanki

Üye
Kayıt
11 Aralık 2009
Mesaj
9
Tepki
0
@Mesil

Önlisans mı lisans mı düşünüyorsunuz? Sadece tam burslu mu yoksa %50 veya %25 de olabilir mi?


@HalilVEVO

Yetişip yetişmeyeceğin konusunda bir şey diyemeyeceğim. Ama bana göre birazcık sana bağlı. Koskoca 4.5 ayın var, her gün çalıştığını düşünürsek - ki bence- yapabilirsin gibi. Çünkü senin zaten bir alt yapın var. Sen en iyisi güzel sanatlara hazırlık kursu veren bir yere önceki çalışmalarınla gidip bir görüşsen? En doğru bilgiyi sana resim hocası verir.
 

HalilVEVO

Üye
Kayıt
30 Ocak 2013
Mesaj
6
Tepki
0
Teşekkür ettim herşey için, başka önerisi olan arkdaşlarda cevap yazarsa sevinirim :D
 
Kayıt
8 Mart 2013
Mesaj
5
Tepki
0
çizimlerine bakınca yeteneksiz değilsin diyebilirim ama sana şunu söyliyim, 10 üzerinden en fazla 5 diyebilirim. başka yerlere bakarak çizmişsin onun için tam olarak doğru eleştiremem, akademik çalışmalar da koyarsan, daha da yardımcı olabilirim. ama tonlamayı parmakla yapmayı bırak. parmakla tonlama yapan adamı direk bırakırlar sınavda:) emin ol eğer çok çalışırsan bu birkaç ay içinde iyi bir fakülteye girebilirsin. benim arkadaşım kursa 2. dönem gelmişti ama mimar sinanı kazandı. azim önemli.
sakın yetenek sınavsız girmeyi düşünme, ne çok arkadaşın var diyceksin ama bir arkadaşım dikey geçişmi yatay geçiş mi falan... tam olarak o mevzuları bilmiyorum; sınavsız girdi açılan kontenjandan. çizimini önceden geliştirmediği için derslerden kalıp duruyor. 4 yılda anca bitiricek bu gidişle. eğer fakültede çizimin yetenek sınavıyla girenlerden kötü olursa benim arkadaşımın düştüğü duruma düşersin. başarılar.:D
 

Dinear

Üye
Kayıt
11 Aralık 2012
Mesaj
31
Tepki
5
Bende meslek lisesinde 12. sınıfım ve grafik tasarım bölümüne gitmek istiyorum. Bursa'da oturuyorum, geçen dershaneye bir kurs yöneticisi geldi ve "kursumuza gelirseniz size üniversiteye girme garantisi veriyoruz, giremezseniz paranız iade." dedi. Tabii kaç senede gireceğiz o meçhul. :ehe: YGS'den sonra oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım, 4-5 ayın yeterli olacağını düşünüyorum. En olmadı diğer seneye tekrar girerim, zaten okuldan bunalmış bir durumdayım şuan. :ehe:

Bu da benim ilk çizimim, daha önceden hiç çizmemiştim. Bende şaşırdım:



Düzenleme: Bende geçenlerde yetenek sınavını kazananların çizim seviyesini görmek için bir konu açmıştım ama hiç kimse çalışmasını göndermedi. :ehe:
 
Yukarı Alt