Grafik Tasarım Uzmanı - İstanbul

screwshell

Üye
Kayıt
22 Ağustos 2013
Mesaj
2
Tepki
0
Metin Serez / Grafik Tasarım Uzmanı

E-posta: serezmetin@gmail.com
Telefon: 0553 312 41 44

Programlar:
Photoshop *****
Illustrator ****-
CorelDraw *****
InDesign ***--
Cinema4D ****-
3dsMax **----
AfterEffect ***--
Dreamviewer ***--
MSOffice *****
OsX *****
Windows *****

İş deneyimi :
Bu zamana kadar Grafik Tasarım Uzmanı olarak toplam 7-8 senelik tecrübem vardır. bu süreç içerisinde fotoğrafçılık, Açık Hava Reklamcılığı sektörlerinde çalıştım. Bunların yanı sıra freelancer olarak matbaa, web ve diğer grafik tasarım işlerini yaptım.

Görev aldığım şirketlerde; şirketin yapısını daha kurumsal hale getirmek için İş takip Sistemleri, kurumsal evrakları gibi bir çok alanında görevler aldım ve başarılı bir şekilde uyguladım. Her zaman şirket içerisinde yön veren çözüm üreten ve tecrübelerimi tamamen arkadaşlarımla paylaşan biri olmuşumdur.

Bu süre zarfında bir kaç Sanatçı ile direkt veya en direkt çalışma imkanın oldu. Albüm kapakları, web siteleri gibi alanlarda işler yaptım.

Logo, Kurumsal Kimlik, albüm tasarımları, Katalog, Açıkhava Reklamcılığı Outdoor ve Indoor çalışmalar, Tabela, Matbuu evraklar, Baskı sistemleri gibi konularda tecrübe ve bilgi sahibiyimdir.

Kurumsal yapısı oturmuş veya oturtmak isteyen Reklam Ajansı, Açıkhava Reklamcılığı gibi alanlarda hizmet veren firmalarla çalışmak istemekteyim.

Not: İstanbulda çalışacağım şirket yakınlarında ev tutma düşüncem vardır. Ulaşım problemim olmayacaktır. Kısa süreliğine Üsküdar'da ikamet edeceğim.

İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE CV VE PORTFOLYOMU MAIL ATABİLİRİM.
 
Yukarı Alt