Grafiker İŞ İSTASYONU mudur?

Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
merhaba faruk bey.
ufakta olsa kısacık mesajımdan bu kadar çok konuya değinmenize şaşırmadım desem yeridir.:)
08;15 itibari ile bir konuya cevap yazdım ve makalenizi okumaya koyuldum.
katlmadığım husuları sormuşsunuz, katılmamak elde mi? mümkün değil.
bu konu başlığı altında alakasız o kadar mesajlar yazıldıki, yönetici arkadaşlar mesajlar ilgili bölüme (GMB KURULMALI MI?) taşımaktan başka çare bulamadılar.
bu esnada sanırım mesaj kayıpları olmuş ki, bir kaç mesajıma ulaşamadım.
ama sorun değil. belki yanılıyor da olabilirm.

aklın yolu bir faruk bey...
uzun lafı hiç sevmem. lafı dolandırmayı da... (lütfen üzerinize alınacak bir şey bulmayınız :) )
GMB kurulmalı mı konusu altında daha açık ifadelerim bulunmaktadır.
saygılar sunuyorum.
 
C

canlan

Misafir
@farukcagla

HAKARETTİR...


@farukcagla

ŞANTAJDIR...

@farukcagla

HAKARET

@farukcagla

HAKARET, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME TEŞEBBÜSÜ

@farukcagla

HAKARET

@farukcagla

HAKARET


@farukcagla

HAKARET


@farukcagla

HAKARET, YALAN VE İFTİRA



@farukcagla

HAKARET, YALAN VE İFTİRA

Müzikçiler ve sinemacılar, sadece telif haklarını almayı amaçlayan bu meslek birliği örgütlenmesini başarıyla sürdürüyorlar. İş istasyonu müzikçiler veya sinemacılarla, müzikçilerin veya sinemacıların ödenmeyen SSK primleri veya yemek paralarıyla uğraşmıyorlar. Ya, BÜYÜK GRAFİKER DOSTU, ulvî şahsiyet, mümtaz insan, sizi böyle yönlendiriyor işte. İbret alana...

@farukcagla

Hayatında bir sendika yüzü görmemiş olanlar öyle zannediyor.

@farukcagla

DEZENFORMASYON



@farukcagla

İFRAT

Kim seni vatan haini ilân etmiş? Hain dediklerinle işbirliği yapan biz miydik acaba?

@farukcagla

HAKARET, YALAN VE İFTİRA

Nerde neyi göstermişsin? Gra-list'de yayınladığı müstehcen içerikli karikatürünü burada imâ ediyor ve her türlü ahlâk sınırını zorluyor.

@farukcagla

DEZENFORMASYON

Ne alâka? Tevekkeli burada acaip acaip Davos örnekleri veriliyor.

@farukcagla

DEZENFORMASYON

Bari Atatürk'ü kullanma...

@farukcagla

Senin gibi laf ebeliği yapmadık en azından.

@farukcagla

HAKARET, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME

Oturup bu kadar incir çekirdeğini doldurmayacak hakaret yazacağına, gidip tüzük yaz da marifetini görelim. Tüzük kafiyeli olsun ama, akrostiş içermesin.

@farukcagla

HAKARET, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME

Kimin dudağı titremiş yahu?

Orada gülüp duruyorum habire, adamın anladığına bak? Ben de bizim komşunun izlenimlerini mi aktarsam acaba? Fakat hakikaten ortada bir "köle"lik durumu var demek ki...

@farukcagla

HAKARET, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME

Bunun cevabını verdim ama ille de ezberleteceksin.Bir yıl önce yazılan, bir "tüzük taslağıdır". Henüz resmîleşmemiş, bakanlığa başvurulmmamış birliğin ancak tüzük taslağı olur! Tüzüğü olmaz. Eğer arkamda bana hakaret eden, hainlerle işbirilği yapan ve ille de başkan olma sevdasıyla önüne geleni çırak gibi yakan birileri olmasaydı, bakanlığın zaten reddedeceğini söylediğim başvuru için Danrıştay ve AİHM yollarında uğraşacaktım, samimiyetle. Görüyorsunuz ki, buna değimezmiş zaten. Şu tavra, şu saygısızlığa bak!

Tüzük ile ilgili fikrî ve sınaî haklar mahkemesindeki dava, düşmedi. Süresi içinde yenilendi. Seninle orada yeniden görüşeceğiz faruk efendi. Oraya da bastonunla gel e mi!

Bilirkişi ücretini istediğim zaman yatırırım, sana ne be!

@farukcagla

HAKARET, YALAN VE İFTİRA

Seni gerçek isminle davet ettik, niye gelmedin? 5 Ağustos 2008'de.

@farukcagla

DEZENFORMASYON

Montaj değil, aynıyla vâki...

@farukcagla

AJİTASYON, DEZENFORMASYON, BEYİN YIKAMA

@farukcagla

Ha, onun için mi LONCAlar gereklidir?

@farukcagla

Dememiş miydim?

@farukcagla

HAKARET, DEZENFORMASYON, GÖRÜLMEKTE OLAN DAVAYI ETKİLEME

Erdem Sezer mi? Pöh...

@farukcagla

@farukcagla

Oldu, bana hakaret eden adamı bir de siteme alacağım. Başka derdin?

@farukcagla

Ben vereyim: Adam niye sahte isim kullanır? Bir şeyleri gizlemek için. Neden gizler? Korktuğundan. Neden korkar? Gerçeklerden. Gerçeklerden korkar da, hep kötü amaçla korkmaz. Bazen yanlış anlamalar olmasın diye de gizlenebilir. Demek ki, önemli olan, fake isim seçip bir siteye üye olurken, içindeki NİYETtir. NİYETİ AÇIKÇA KÖTÜ OLAN biri, MELEK değildir herhalde.

@farukcagla

HAKARET

@farukcagla

HAKARET, YALAN VE İFTİRA.

“Avukatlar çok şey bilmez, fazla güvenmeyin onlara, onlar vekildir, aslolan sizsiniz diyordu.”

Böyle bir yazım yok. Evet, avukat, ASİLin VEKİLidir. Yalan mı?

Ve evet, geçirdiğim bir takım tecrübelerim yüzünden güvenmiyorum. Zorla mı yahu?


@farukcagla

Kısa yaz kısa!

Sabahtan akşama kadar sana mı cevap yetiştireceğiz?

Dünkü duruşmada da beyan ettiğim, şahsıma edilen hakaret kelimelerini bir daha hatırlatayım kendilerine:

"Musibet, pislik, sıyrık, arıza, Ajdar, kafasına baston vurulacak kişi, zırtapoz, yılan, akıtacak zehir bulamayan yılan, it, havlayan köpek..." Bunların hepsi, Üsküdar 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2009/27 no.lu dosyasında var. İsteyen gidip bakabilir.

Yok dudaklarım titriyormuş, yoksa suçlu muymuşum? Ne saçma sapan şeyler bunlar? Kendi kişisel çıkarın ve sürtüşmen için bu sitenin zamanını almaktan zevk alıyorsun.
 

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
Senin sitende kendi adımla yazacağım, bu dediklerini çürüteceğim. Var mısın?

(kısa yazdım; varsan başlayalım, yoksan burada gürültü etme, kendi sitende kendi kendine çal oyna, üyelere fırça at, kendini tatmin et.burayı meşgul etme.)

Senin sitene benim Fake isimle girdiğimi söylüyorsun... sen bu siteye nasıl giriyorsun?

Avukatlar fikir sanat konularından anlamaz demedim diyorsun, dediklerini inkar edip BÖYLE BİR YAZIM YOK diyorsun. Aşağıdaki yazıyı sen yazdın;

19.01.2008 tarihinde Levent Elpen < leventelpen@canlandirmacilar.net> yazmış:



Öncelikle sizi arayıp da o şekilde konuşmak cüretini gösteren hayvanın telefonunu rica ediyorum. Arayıp kendisini bir haşlamak isterim doğrusu...

Kesinlikle böyle bir hakkı yoktur. Biz sanatçıların haklarını bilmemelerini fırsat bilip tepemize çıkmış zavallı yaratıklardan, asalaklardan biri bu...

(İnsanlara hayvan, zavallı yaratık ve asalak diyorsun. Senin insanlara yaklaşımın genellikle böyle. Bütün mektuplarını yayınlatma bana burada.)

Not: Ayrıca, avukatların kahir ekseriyetinin de fikir ve sanat hukukundan ve içeriğinden haberi olmayan bir ülkede yaşadığımızı, yıllara dayalı gözlemlerimden söyleyebilirim. Bakınız, avukat, vekil kelimesinden gelir. Yani asilin vekili, temsilcisidir. Asil olan, sizsiniz. Avukat değil. Fazla güvenmeyin onlara...

( Avukatların bilgisiz ve güvenilmez olduğunu söylüyorsun.Sonra da BÖYLE BİR YAZIM YOK diyorsun.)
 
C

canlan

Misafir
@farukcagla

Fake değil, "takma" isimle... Fake, niyeti KÖTÜ olanın kendine takacağı isimdir. Ayrıca ben kim olduğumu açıkça yazıyorum. Sen, benim grubumda HANGİ İSİMLE üye olduğunu açıkça yazsana, madem bana hodri meydan diyorsun? Ne oldu, niye morardı yüzün? Dudakların da titriyor bak...

@farukcagla

Burada AVUKAT nerede geçiyor? "Hayvanın biri" seni aramış, ben de o hayvanı haşlamak için senden telefon rica etmişim. Demek ki, "iyilikten maraz doğar"mış. Yapmayacaksın kimseye böyle bir iyilik. Sana kötülük yapan, sana hakaret eden adama, seni TEHDİT eden adama, telefon açıp SENİ SAVUNMAK gibi, "insanî bir görev" yapmaya çalışmışım. Adamın şimdi yaptığına bak!

Eşek ve hoşaf ilişkisi hakkında bir atasözü mü, deyim mi, ne vardı, şimdi hatırlayamadım.

Şüphesiz ki, TCK'nun "Özel hayatın gizliliği" ile ilgili maddelerini burada ayrıntısıyla yazmama gerek yok. Anlamıyor çünkü.

@farukcagla

Bu alıntı da zaten yukarıda yazdıklarımı teyit ediyor. "Avukatların bilgisiz ve güvenilmez olduğunu" mu söylüyorum, yoksa, "avukatların kahir ekseriyetinin de fikir ve sanat hukukundan ve içeriğinden haberi olmayan bir ülkede yaşadığımızı" mı?

"Asil olan, sizsiniz. Avukat değil. Fazla güvenmeyin onlara... "

Tabiî ki, önce kendinize güveneceksiniz, avukata değil. Asil, sizsiniz çünkü. Avukata güvenmenin ne demek olduğunu ben bilirim. "Dava açtım" deyip, paramı alan ama davayı asla açmadığını sonradan öğrendiğim "diplomalı" avukatlar gördüm ben. Yeni avukatım kendisini baroya şikâlet edeceğini söylemeseydi, dosyamızı da vermeyecekti bize.

Şimdi faruk çağla, sen burada ifade ettiğin ŞANTAJlarını istediğin gibi açıklayabilirsin. 50 tane küfür mü varmış git nerede istiyorsan yaz. Ama bunu burada yapma, bak bu sitenin yöneticilerini de yakıyorsun. Git farukcagla.com isimli kendi sitende yap. Ortalığı daha fazla meşgul etme.
 

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
@canlan


Bu siteye gereğinden fazla rahatsızlık verdik, tek soru; senin sitene faruk cagla adımla gireceğim ve seninle her konuda ve her iddian karşısında hesaplaşacağım. Sağda solda atma, senin sitende seninle deplasmanda oynayacağım, üstelik hakem de sensin ! Senin ipliğini senin sitende pazara çıkaracağım. kabul ediyor musun? Yoksa kaçıyor musun?
 
C

canlan

Misafir
@farukcagla

Sen benim grubumda zaten varsın. İkide bir o gruptan sağda solda alıntı yapıyorsun ama grup yazışmalarını sadece üyeler görebilir.

Önce hangi "fake" isimlerle yazdığını açıklayacaksın, itiraf edeceksin. Hepsini liste halinde yazacaksın. Sonra zaten girmiş olduğun fake isimlerinden biri ile altına kendi imzanı yazarak gruba yazacaksın, "Bu benim ve diğerleri de benim" diyeceksin. Sakın tek isim deme, yalan yazma.

İpliğimi pazara çıkaracakmış. Kendi söküklerine bak sen. Sen o grubu üç-beş kişilik grup diye nitelendirmiyor muydun? Bak burada 30 bin kişi var (!) Seni tatmin etmez orası...
 

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
@canlan
-------------------------------
EMRİN OLUR !

farukcagla adım ile girmemi kabul ediyor musun etmiyor musun dedim, bir sürü bahane yazdın.
-------------------------------
 
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
465
Tepki
5
Levent Bey bence, Faruk Çağla ismi ile girmesine izin verin, böylece IP sinden diğer kimliklerini de bulursunuz...
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
evet evet...
faruk çağla gerçek adıyla yazsın.
bizde üye olup 30 bin kişi olarak trübünlere çıkalım.
olur mu? belki sizi keser levent bey...
 
Yukarı Alt