Grafiker olmak istiyorum. Öneri/Yardım

salihcan55

Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1
Tepki
0
Ben 11.sınıf öğrencisiyim.
Grafikerlik düşünüyorum.Bunun için neler yapmam gerek ?
 

candasarin

Üye
Kayıt
27 Temmuz 2011
Mesaj
266
Tepki
7
@salihcan55

Siz okulunuza devam ediniz ve ileri de tasarımcı olunacabilecek en iyi seviye de olan alanı seçerek yolunuza devam edebilirsiniz. Ayrıca forumumuzda bulunan grafikerler için dersler mevcuttur,bu derslere bakarak da kendinizi geliştirebilir.Yine forum içerisin de büyüklerimize,değerli hocalarımıza saygı ve sevgi sınırını aşmadan soru sorabilirsiniz.
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Herşeyin "istemek" ile başladığını unutmayınız. Bu mesleği gerçekten yapmak istiyorsanız sürekli araştırmalı, okumalı, gözlem yapmalı ve örnek incelemelisiniz. Birkaç aylık kurslarla bu işi öğrenebileceğinizi sanmayın yeter.
 

Ufuk Guler

Üye
Kayıt
29 Haziran 2011
Mesaj
285
Tepki
4
Olmak istiyorum diyorsanız araştırıp, gözlemleyip, bol bol dersler izlemelisiniz. Bende lise son sınıf öğrencisiyim. Meslek Lisesi Web Tasarımı ve Programla Bölümündeyim. Bölümümde Fireworks, Dreamweaver, çok ama çok azda flash gördüm. Ama ben grafikerlik tercih ettim. Kimseye sormadan kendi başıma ufak işlerden kolay işlerden başladım. Bol bol photoshop dersleri izledim. Grafiker arkadaşlarımdan tüyolar aldım. Yani şuan çok iyi derecede photoshop ve hayal gücüm var. Yani burada size bu siteye girin grafiker olursunuz dememizi beklemiyorsunuz :) . 1,2 senede kavradım herşeyini . Yani zamanla isteyerek öğrenebilrsiniz. Şimdi ise bir Reklam ajansında grafikerlik yapıyorum. :)
 
Yukarı Alt