Güç kaynağı deyip geçmeyin

Kayıt
7 Ocak 2009
Mesaj
534
Tepki
7
Üst seviye bir PC sisteminde güç kaynağının seçimi çok önemli. Thermaltake, Toughpower adlı güç kaynağı ile işte bu seçimi kolaylaştırma peşinde.

Yeni nesil donanım birleşenleri eskisinden çok daha fazla güç çekiyorlar. Piyasada bulunan işlemcilerden tutun ekran kartlarına kadar hepsi tam bir enerji tüketim canavarı. Böyle bir durumda güç kaynağının seçimi gerçekten çok büyük bir önem kazanıyor. Özellikle de üst seviye bir PC almayı düşünüyorsanız. Durum böyle olunca piyasada birbirinden ilginç güç kaynakları bulmak mümkün. Örneğin test merkezimize ulaşan Thermaltake’in Toughpower 750 adlı ürünü gibi.
Ek Özellikleri İle İlgi Çekiyor
Toughpower 750, güç kaynakları konusunda uzmanlaşmış Taiwanlı CWT (Channel Well Technology) firması tarafından üretilmiş bir ürün. CWT birçok üreticiye benzer güç kaynakları satmış durumda. Fakat Thermaltake’in farkı 12 cm yerine 14 cm’lik bir fan sistemine sahip olması. Buna ek olarak titreşim koruması da yer alıyor.

Thermaltake, sahip olduğu birçok koruma fonksiyonu sayesinde güven veriyor.
Tabi bunlar Thermaltake’in sahip olduğu özelliklerden sadece küçük bir bölümü. Bu ürün esas olarak aşırı akım koruması, kısa devre koruması ve ısı koruması ile fark yaratıyor. Buna ek olarak aşırı yüklemede kendisini kapatan bir yapıya sahip olması da beğendiğimiz bir özellik.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
paylaşımınız için teşekürler hatice hanım

Bende bir tiyo vereyim işimiz gereği kullandığımız parçalar yüksek elektrik içeren parçalar bunun için aldığımız kasanın boyutunu ufak almamaya özen gösterelim çünkü ufak kasada herşey iç içe ve hava sirkilasyonu daha az oluyor bu yüzden havanında içeride yayılabilmesi için boşlukların olmasına özen gösterelim
 
Yukarı Alt