Hoşgeldimmm:-)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
Grafikerler.org Ailesi; aranızda yer varsa ben de gelmek istiyorum:)

Ben 1968 senesinde Mimar Sinan Ün. (O zamanki adı devlet güzel sanatlar akademisi) Resim Blm. den mezun oldum, Uzun seneler resim Öğretmenliği yaptım, emekli olduktan sonra Photoshop öğrenmeğe karar verdim, 40 saatlik bir kursa gittim, çok sevdim photoshopu. Sonra 3D Max öğrenmek istedim, 3 ay özel ders aldım. İyi bir alt yapı oluşturduktan sonra 3D İmparatorluğu sitesini keşfettim ve max gelişimime çok yararlı oldu.
Gerçekten max bir hastalık, bir örnek vereyim; Bir gece rüyamda araba kullanırken birden yol bitti, eyvah uçuruma gidiyorum dedim, ama arabadan inip yolun ucundaki vertexleri seçip uzattım, ohhh şükür deyip yola devam ettim. Bu kadar hayatıma girdi .
Ben herkese benimki gibi bir emeklilik diliyorum. Çünkü bu öğrenme istediği ve işine duyduğu aşk insanı yaşama bağlayıp mutlu kılıyor.
"Bizden geçti" deyimini de böylece çürütmüş oldum.
Yılmayın, çalışın çalışın diyorum.
Sizlerle tanışmak beni mutlu etti. çok sıcak karşılandım.
Teşekkür eder, başarılar dilerim.
Günel Abla :)
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
Merhaba,

Ben bu mesajınızı yeni gördüm. Önce çalışmanızla karşılaştığım için de, bu mesajınıza ancak cevap verebildim. Geciktiği için kusura bakmayın Günel hanım. Daha önceden de söylediğim üzere, iyi ki aramızda ve iyi ki bizimlesiniz. Bir çok genç yeteneğe çok güzel bir örnek teşkil edeceğinizden hiç kuşkum yok. Bazen genç insanlar arayış içerisinde olurlar. Acaba ne yapsam, hangi mesleği tercih etsem, gelecekte ne ile meşgul olsam gibi... Sanırım sizi ve yaptığınız çalışmaları gören tüm genç arkadaşlarım meslek tercihlerinde artık "acaba" sorularına yer vermeyeceklerdir. Bu mesleğin nasıl büyülü ve ne kadar değerli bir meslek olduğunu sizi gören gençler çok daha iyi anlayacaklar. Ben bazı zamanlar böyle çok konuşma gereği hissederim. Bu bazı zamanlar, çok değer verdiğim ve kıymetli bulduğum insanlar karşısında gerçekleşir. Yani siz mesleğimiz açısından kıymetli ve değerlisiniz benim için. Eminim burada bulunan tüm arkadaşlarımız da aynı düşünceye katılacaklardır. Bu sebepten dolayıdır ki, aramızda bulunmanız bizleri onurlandırmış ve gururlandırmıştır. Size kocaman bir hoş geldiniz demek istiyorum. Çünkü siz bunu fazlası ile hak ediyorsunuz...
 

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
danisman, uzun uzun yazmanıza çok memnun oldum:) Sağolun, varolun.
Abdullah sana da çok teşekkür ederim:)
10 gün için tatile gidiyorum, sizleri özleyeceğim.
Çünküüüüü, PC başından ayrılmadığım için eşim tatile laptop umu götürmeme izin vermiyor:-( Haklı da aslında, ama bana tatil zehir oluyor o zaman bunu da anlatamıyorum işte.
bu gerçekten bir tutku. Keşke herkesin tutkusu bu olsa değilmi?
Kolay gelsin sizlere.
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Aramıza hoşgeldiniz Günel hanım, rüyanız beni çok güldürdü, meslek hastalığı olsa gerek. :) Yayımlamış olduğunuz çalışmalarınızı gördüm, dış mekan çalışmanız gerçeğinden daha gerçek duruyor, varilin üzerinde ki eskitmeler çok çok profosyonelce. Sizin gibi bilgili ve kaliteli tasarımcılara ufkumuzu ve bilgimizi genişletmek adına her zaman ihtiyacımız var. Çalışmalarınızı ve bilgilerinizi bizden esgirmeyeceğinizi umuyorum. Tekrar hoşgeldiniz..
 

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
Teşekkür ederim Erkin KARATAŞ,Photoshop çalışmalarımı da koydum siteye dün gece. Bir de onlara bak bakalım. Portre üzerine çalışıyorum. Onları da beğeneceğine eminim:)
 
Yukarı Alt