Hostgator host almak ~ hostgatorturkey.com

hunkar

Üye
Kayıt
14 Ekim 2010
Mesaj
7
Tepki
0
Bir web sitesi acmak istiyorsunuz fakat gerekli bilgiye sahip degilsiniz… Aslinda en onemli detay hangi firma ile calisacaginiz. Cunku kalitesiz firmalar ile calistiginiz da goreceksiniz ki emekleriniz bosa gidecek. Biz size Web Hosting hizmeti icin Hostgator, domain icin ise Godaddy'i tavsiye ediyoruz. Godaddy promo code sitesinden de indirim kodunuzu alip en uygun fiyatlar ile bir isim alabilirsiniz.

Simdi size kaliteli ve kalitesiz hosting firmasinin farklarini ve web sitenize olan etkilerini maddeleyerek anlatacagim

* Kaliteli hosting firmasinda kesinti olmaz, kalitesizde olur.
* Kaliteli hosting firmasinin siteleri hizli acilir, kalitesiz olanda yavas.
* Kaliteli hosting firmasi ile calisan kisi tasima yapmaz surekli orada kalir, kalitesiz firma ile calisan ise kacmaya calisarak baska kalitesiz firmalara yonelir.(acele ederek)
* Kaliteli hosting firmasi ile calisan arkadas tasima yapmadigindan kesintisi de olmaz arama motorlarinda da dusus yasamaz, kalitesiz firma ile calisan surekli yenibastan yaparak bastan baslar.
Hostgator Turkiye
Kisacasi sizleri dusundugumuzden dikkatli olmanizi istiyoruz. Sakin ucuz fiyatlar sizi aldatmasin, cok buyuk seylere mâlolur. Hostgator'dan hostingimizi ve domainindirimkuponu.com'dan indirim kodumuzu alip Godaddy’den domainimizi alip ise koyuluyorum. Hostgator host almak
 

C@GL@R

Üye
Kayıt
17 Ekim 2009
Mesaj
83
Tepki
3
Eksi yanlarını da belirtebilirdiniz... Ayrıca kaliteli kalitesiz ayrımını bırakın tanıtımını yaptığınız kuruluşu kullanan müşteriler yapsın..

Bu arada belirtmeden edemiyorum hosting alacak kişi veye kuruluşlar yurt dışı sunucuları tercih etmesinler. Yurt dışı ağlarında oluşabilecek kesintilerde Türkiye'den sitenize giriş sağlanmaz, ama yerel sunucularda yurtdışı bağlantınız kopsa dahi Türkiye sınırları içinden sitenize ulaşım sağlanmış olur. Türkiye'de bu hizmeti veren kuruluşlardan kendi dilinizde destek alabilir, sevgi ve sinir gösterilerini gösterebilir hatta sizi zora sokmuşsa yakasına bile yapışabilirsiniz :) Ama yurt dışı sunucularda bunları yapamazsınız. Bu ve benzeri bir çok etken vardır.. Bu arada Godaddy'i kişisel olarak tavsiye etmiyorum. Alan adınızın ödemesini geçirmeniz yada unutmanız doğrultusunda diğer firmalar ceza olarak da denilebilir ortalama 1-5 kat fazla para alırken goddady 8-12+ kat istiyor..

İyi geceler..
 
Yukarı Alt