ilk kartvizit çalışmam babam için

Bahtınur YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
19 Haziran 2008
Mesaj
1.141
Tepki
456
@ahmed guclu

evet değil mi ben yaptımm ben olursun :) gurur kaynağı gibi ama bunu bikaç zaman sonra farkederiz olmamış bu ya şimdi daha iyiyim olur bu konuşmlarda tasarım sahibi arkadaşa örnek olsun kimse ilk işini kusursuz yapmamıştır.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
ilk çalışma olarak düşünce güzel fakat uygulamada hatalar var başka kartvizit örneklerinide araştırırsanız daha iyi işler çıkartabilirsiniz serkan beyin uyarılarını dikkate almanızı tavsiye ederim iyi çalışmalar.

bende cavit beyin ilk çalışmasını merak ediyorum sanırsam ilk çalışmasını 1-2 aylıkken yapmıştır yoksa daha mı erken belkide annesinin karnından grafiker olarak doğmuştur kim bilir
çoğu yorumlarınıza katılıyordum ama artık bende sadece size gülüyorum cavit bey :D:D:D:D:D:D:D:D
 
Kayıt
21 Temmuz 2008
Mesaj
7
Tepki
0
cevat bey'e doguştan yüklenmiş heralde photoshop freehand .v.s. ama kızmıyorum her forumda vardır böyle tipler hatayı görüp düzeltme yoluna gidecek yere çok bilmişlik taslarlar o yüzden ego meselesi bi yerde bastırması lazım :rolleyes::D aslında cevap bile yazmamam lazım ama neyse laf agızdan çıktı bikere
 

Decomix

Üye
Kayıt
5 Haziran 2009
Mesaj
142
Tepki
0
bilmem ustalar daha iyi bilir ama hep standart gözden bakmasak daha iyi olur diye düsünüyorum, bence güzel olmus. simdu üstadlar bana kizacak sorry arkadaslar. muhalefetcik yapayim dedim :))
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
@Decomix
muhalefeeeet!!!
burası meclis mi? ancak mecliste bu kadar esnek davranılabilirdi.
burada ise neyse o! :D:D:D
 

brkshn

Üye
Kayıt
1 Temmuz 2009
Mesaj
1
Tepki
0
Bazı arkadaşlar çok biliyo zannedersem .Onlarında örneklerini görmek lazım.Arkadaş hiç olmazsa medeni cesaretini kullanarak yollamış onu yapamayanlarda var.
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
Daha yapıcı ve yol gösterici eleştiriler bu işe yeni başlıyanlara büyük destek olur kanatindeyim.

Saygılar.
 

Hat-Min

Üye
Kayıt
8 Ekim 2009
Mesaj
77
Tepki
4
oldukça demesem bile, hoş ve sade bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Çok bilmiş insanların sözlerine kansaydık eğer bu dünyada tutunacak bir dalımız bile kalmazdı. :)

Biz bırakalım da birincilikleri ile övünmeye devam etsinler. Herkezin bir numara gibi görünmek istediği bir Türkiye'de biz acemilere 2. lik yakışır :))

Saygılar :)
 
Yukarı Alt