İllustrasyon'da Yapılmış bir Deodorant Şişesi

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Selamlar, İllustrasyon programındaki hemen hemen ilk çizimim,çalışmam.. ne dersek artık :)

Öncelikle söylemeliyim ki, programa alışmak bi hayli zaman aldı benim için, çoğu yerde hala o nerde bu nerde bu nasıl oluyor diye sormadan edemiyorum çalışırken.. Hatta yeni olduğum için çoğu şeyin belki kısa yolu var ama bildiğimiz yollardan gittim ama göre göre, derslere baka baka, ipuçlarından,formüllerden öğrenicez..​

Bir de gece uğraştığım için şu sunum için yazdığım yazıların rengini ne kadar denediysem de tutturamadım, o da ayrı bi canımı sıktı :)

Çalışmada gördüğüm kadarıyla gözle görülür hatalar var ama çalışmayı da ziyan etmek istemedim açıkçası. Artıkdiğer çalışmalarda daha dikkatli olacağımdan da emin olabilirsiniz.. :)



 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Buse Hanım,

Çalışmanıza baktım.
Küçük hatalar var , bunu siz de yazmışsınız zaten.
Keşke bir de logo yapsaydınız çalışmaya.
"She" ürün için uygun bir marka olmuş.
Font renkleri çok da kötü değil, size o sıkıntıyı font rengi değil arkaplanda kullandığınız degre veriyor bence.Orayı komple beyaz deneyebilirsiniz.Ozaman font rengi gözünüze daha iyi görünecektir.
Ama nasıl.

Şöyle birşey geldi aklıma:

Mesela başını masaya yaslamış bir manken olsaydı,sadece başını ve masayı dekupe edebilir onu vektörele çevirebilirdiniz, örn ps deki filterler ile.(Aİ den pek anlamam , bunu yapmak için gerekli filterler orda varmıdır bilgim yok.) Sonra buraya alıp , masanın her iki yanına bu ürünleri yerleştirebilirdiniz,mankenin kafası ise iki ürünün tam ortasına denk geleceği için iyi bir sunum olurdu bence.Hemen aşağıya az yukarıya, çizdiğiniz ürün logosunu ekleyebilirdiniz.Bayanın kafasının üstüne de kısa bir slogan mesela.Arka planımız beyaz şekilde tabiki.

Kameradan karşıya böyle bir bakarsak iyi bir sunum gibi.
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
ilk çalışma için güzel, diğer konularda sevgili hakan gerekenleri zaten söylemiş, ilerleyen dönemlerde ve yeni çalışmalarda da buluşmak dileğiyle...
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Sanırım Hakan Bey çoğu söylediğinde haklı, bir dahaki çalışmalarda mutlaka önerileri uygulayacağım..

Teşekkürler..
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
isim olarak güzel she çizim olarakta fena değil belki uygulamada hakan beyin söylediklerini dikkate alırsanız çok daha iyi olabilir

bir program bir lisan gibidir başarılar buse hanım
 
Kayıt
1 Kasım 2007
Mesaj
82
Tepki
0
Ben bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Yuvarlak veya bombeli alanlarda çalışırken kullanabiliyorsanız mesh aracını, kullanmakta zorlanıyorsanız transparan geçiş efektleri ile daha gerçekçi görünüm verebilirsiniz.Bazı detayları da unutmamak lazım.Örneğin sizin çalışmanızda kapak gövde ile birleşik görünüyor.Kapağı biraz daha belirgin hale getirebilirdiniz.
 

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
5 Şubat 2008
Mesaj
3.395
Tepki
103
Mesh aracı hakkındaki tavsiyenizi dikkate alıcam.Kapak konusunda da haklısınız Nihat Bey, dediğim gibi diğer çalışmalarda bunları kesinlikle göz önünde bulundurucam.

Yorumlar ve tavsiyeler için herkese ayrı ayrı tşk. ediyorum.
 
Kayıt
5 Aralık 2008
Mesaj
95
Tepki
19
buse türüdü ellerine sağlık.yeni başlamışsın ama bu çalışmayı burda bırakma.tasarmı çok güzel.üstünü gölgelerle ışıkla süslemelisin bence.bir de öyle bir tabana koy ki çok hafif yansısın.ve parfüm şişesi ön plana çıksın.bence devam etmelisin bu çalışmana bitmiş halini bekliyorum:)kolay gelsin
 
Yukarı Alt