İmsakiye nedir? Online olarak nasıl sipariş verilir?

Kayıt
12 Mart 2023
Mesaj
3
Tepki
0
İmsakiye nedir?

İmsakiye takvimi ay döngüsüne dayalıdır ve orucun zamanlaması coğrafi konuma göre değişebileceğinden gözlemcinin bulunduğu yeri dikkate alır. Takvim tipik olarak dini kuruluşlar veya camiler tarafından yayınlanır ve dağıtılır ve dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlar tarafından Ramazan boyunca günlük programlarını planlamak için yaygın olarak kullanılır.

İmsakiye takviminde oruç vakitleri hakkında bilgi vermenin yanı sıra namaz vakitleri, Kuran ayetleri ve ilgili diğer dini uygulama ve gelenekler hakkında bilgiler de yer alabilir. Günümüzde vakit bildiriminden çok reklam alanı görünümleriyle baskılı promosyon aracı olarak da kullanılabilir.

Online olarak nasıl sipariş verilir?

Online matbaa hizmeti veren prensabasim.com imsakiye, bloknot, kartvizit, antetli kağıt, oto paspas, zarf çeşitleri, magnet fiyatları ve daha bir çok ürün yelpazesiyle sizlere hizmet vermekten gurur duyar. İstanbul içi Maliye ile Anlaşma yaparak tüm resmi makbuzlarınızı üretime alıyoruz. Fatura, sevk irsaliyesi, gider pusulası, tediye makbuzu, tahsilat makbuzu, sürekli form baskı, kantar fişi, rulo pos fişi gibi ihtiyacınız olan tüm ürünler prensabasim.com 'da.
Online baskı kısaca web sitesi üzerinden taleplere göre sipariş oluşturulan ürünleri işleme almaktır. Mobil uygulama üzerinden, cep telefonu, tablet veya bilgisayar araçlarından hızlı şekilde ulaşım sağlayıp, fiyat & performans araştırarak en uygun siparişi oluşturmaktır. Prensabasim.com olarak online baskı hizmeti vermekteyiz.
 
Yukarı Alt