İpod reklam afişim

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Ben şahsım adına şöyle söyleyeyim, ipod reklam afişim demişsiniz, çalışmanıza ilk baktığımda pek ipod ile ilgili birşey göremedim, ilgili objeleri o kadar geri planda bırakmışsınız ki anlaşılır gibi değil, afiş müziğini konuştur diyor fakat ipodu aşağıda öyle ezik bir halde bırakmışsınız ki müziği konuşturmak için ses çıkaracak hali bile kalmamış, ilk izlenim müziğin konuşmasından ziyade şiddetin konuşacağını ifade eder gibi olmuş, acaba boks maçının kaçıncı roundu başlayacak diye düşündüm, ne dersiniz biraz değişiklik yapmak icab eder mi afiş çalışmanızda?..
 
Kayıt
16 Ekim 2011
Mesaj
103
Tepki
1
hımm hiç böyle düşünmemiştim genelde hocalarım beğenmişti afiş çalışmamı ama daha çok yeniyim amacım şiddeti ön plana çıkarmak değildi zamanla oturacaktır yorumunuz için teşekkür ederim genede
 

Metopia

Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
24
Tepki
0
"Müziğini konuştur" derken, döverek konuştur mu demek istedin. Tam anlayamadım. "şiddetli müzik" konseptli bir çalışma için uygun olabilecek bir görsel belki. Apple'ın kurumsal fontu Myriad Pro. Senin kullandığın hem biraz garip (yanlış anlama marka için) hem de karakter sorunu var. Sunum da olsa deneme de olsa işin baskı veya yayın haline getirilmesi gerekmektedir.

Sağ tarafta ürünün kendisini göstermişsin. Sloganı da küçük olarak oraya taşışan tam Brezilya tarzı bir reklam tasarımı olacaktı. Ayrıca aynı ürünün 2 görselini koymak da çok doğru değil.

Saygılar...
 
Kayıt
16 Ekim 2011
Mesaj
103
Tepki
1
hayır burada müziğini konuştur derken amacım i pod'un ses kalitesini ön plana çıkartmaktı. daha çok yeniyim dediklerinizi dikkate alıp üzerinde oynamalar yapacağım teşekkür ederim yorumunuz için..
 
Yukarı Alt