ismail yk konseri afisi

Kayıt
25 Ekim 2008
Mesaj
80
Tepki
0
arka plan biraz daha koyu olmalı bence ve yazılarda ya biribirine yakın yerde yada fontlarını genelde aynı olması daha iyi olur bence....saç kesimide olmamış bence saçları biraz kırpsanız daha iyi olur.yazıların dağınık olması hem gözü hem zihni yorar...
 

Osman Ozer

Üye
Kayıt
23 Eylül 2008
Mesaj
52
Tepki
2
Arkadaslar
Yaptiginiz elestirilere kaitliyor ve tesekkur ediyorum. Herseyden evvel sac dekupunda problem var deniyor. Bence yok..... cunku o problem olarak gorunen sey Ismail ykyi fondan ayirmak icin konmus bir kontur cizgidir. Sonra fotonun cozunurlugu meselesi bu fotonun yuksek cozunurlugu gelmedi bana. Internetten almak zorunda kaldim. Ne zamanki 72 dpiden 300 dpiye cikardim bozulmalar oldu. Sonra sponsorlar meselesi. Burdaki yani Paris'te yasayan turkler sponsor olunca afisten bile buyuk olmak isterler genelde ve normalde kartvizitten scan yapilir ve olabildigince buyuk konur alt siraya. Ben genede kuculttum adamin yaptirdigi afis tasarimi gorseniz caniniz corba ister.
SANIRIM TASLAR YERINE OTURDU.
Hoscakalin
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Osman Bey çalışmanızda herşeyden evvel emek var bu yadsınamaz ve söylediğiniz herşeyde mutlaka doğruluk payı yüksektir fakat buraya birşeyler eklerken çoğu şeyi göze almış olmalıyız.

"Hoşçakalın" ı eminim "Birdaha Başka Bir Çalışmada Görüşmek Dileğiyle" şeklinde kullanmışsınızdır.Çünkü yeni çalışmalarınızı herzaman görmek isteriz : )

Çalışmalarınızda Başarılar...
 

Osman Ozer

Üye
Kayıt
23 Eylül 2008
Mesaj
52
Tepki
2
@Hakan Dağdeviren



Tabiki sevgili Hakan kardesim
Ben buraya calismalarimi koymus ve sizden elestiri almayi bekliyorsam bu benim elestirilere acik bir insan oldugumu gosterir sanirim. Benim demek istedigim her zaman kafaniza gore calisma yapamiyorsunuz yani dogrulari soyleme hakkini size tanimiyor insanlar ve musteriler. Eger ben herseyi kafamin estigi gibi yaparsam ac kalirim ve musteri bulamam. Ben sonucta bu isi 24 senedir yapiyorum. Belki senin yasin bile o kadar yoktur.Dolayisiyle bizler bir ressam gibi kendimizi anlatan tablolar yapma sansina sahip degiliz maalesef. Ister istemez musterinin arzularini da goze almak zorundayiz. DOlayisiyle elestirileri yaparken bu kriterlerin de gozonune alinmasini beklerim. Mesela gene bu sitede sergiledigim RAPCI CEZA konseri icin yaptigim afis calismasi tamamen benim diledigim tarzda yaptigim bir calismadir. ve bu afisten daha iyi oldu sozunu cok rahatlikla soyleyebilecegim bir afis calismasidir. Ordada dekupeler var onlari gorurseniz dekupe konusundaki hassasiyetimi de gorursunuz. Hoscakalin sozunude elveda anlaminda soylemedim tabiiki.

Saygilarimla
Osman Ozer
 
Yukarı Alt