İstanbul için yaptığım tanıtım afişi

Kayıt
8 Mart 2009
Mesaj
6
Tepki
0
elinize ve emeğinize sağlık güzel olmuş ufak tefek hatalar düzeltilebilir. ama çok yorumla karşımızdaki emektarı üzmemek gerekir.
 
Kayıt
24 Şubat 2009
Mesaj
21
Tepki
0
Başarılı bir afiş için öncelikle afişde boşluklar bırakmalısınki etki gücününü arttırmalısın yani (afişte hem istanbul resmi yukarda var alttada grafiksel çizimi var, sağ tarafta istanbul logosu sol tarafta 34 istanbul yazıyor, altındaki yazı çok küçük ve beyaz arkasındaki evlerde beyaz, yazı font seçimide son derece kötü, türkiye logosununuda eğri yapıştırmışsın) Yani kısaca özetliyorum afiş dediğin sade ama bi o kadar da etki gücü yüksek istanbul sembolleriyle anlatılabilirdi. yinede emeğine sağlık.
 

grfkr42

Üye
Kayıt
18 Nisan 2009
Mesaj
1
Tepki
0
bence çok kötü bir çalışma olmuş işe birah daha espiri katabilirsen daha iyi olur gibi geliyo resim yerleşmeleri yazıkarakter seçimleri felan dikkatlice olabilirdi
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
@grfkr42

Kötü göründüğünü söylemişsiniz sayın "grfk" nereleri kötü yazar mısınız?
Ve ayrıca arkadaşımız başka neler yapmalı sizce bu çalışmada ki gözünüze kötü görünen yerleri iyileştirsin?
 

kriptonik

Üye
Kayıt
4 Mart 2009
Mesaj
257
Tepki
1
elinize sağlık güzel bi çalışma bence, ancak ben istanbul denildiğinde daha koyu renkler kullanılması taraftarıyım.. kırmızı- siyah yada belki siyah üzeri sarı .. sonuçta grafikerlerin hepsi mavi beyaz gibi renkler kullandığından böyle süregidiyor bu, ancak grafikerlerin hepsi artık başka renkler kullanmaya gayret etse istanbulun imajı bluemosque silüetinden boğaz köprüsü silüetinden kurtulacaktır diye düşünüyorum.. İstanbul da görülmeye değer binbirtürlü güzellik var , artık sultanahmet ve boğaz görüntüleri bayıyo beni..
 
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
465
Tepki
5
@kriptonik
Sanırım Paris liler de Eyfel kulesinden sıkılmıştır... :D
Bence afişte açık renkler kullanmanız hoş.
Fotoğrafın alt kısmında(içte) bir gölge var o neyin gölgesi?
Diğer ufak tefek yanlışlarınızı da arkadaşlar söylemiş...
 
Yukarı Alt