KALİTELİ MOBİLYADA SERİ SONU İNDİRİMİ

Mobilya Seçerken İlk Olarak Neye Dikkat Edersiniz ?


  • Toplam katılım
    2

nihat_kfy

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2014
Mesaj
22
Tepki
15

Kaliteli mobilya
nın adresi Kargılı Mobilya'da indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Maltepe showroom açılışa özel kampanyadan sonra, sonbahar kampanyası ile kaliteli mobilyayı evinize getiren Kargılı şimdide seri sonu kategorisinde ki birbirinden şık, kaliteli ve trend mobilyalarda yaptığı indirimle göz dolduruyor.

Sınırlı sayıda olan ve 2014 yılının en yeni modellerinden seçilmiş olan seri sonu mobilyalar kalitesiyle kendisine hayran bırakacak nitelikte. Yaklaşık olarak 1 aydır mağazalarda bulunan seri sonu mağazasından bazı ürünleri inceleyelim.

Capri Koltuk Takımı
Şık duruşu, kaliteli malzemesiyle mobilya modelleri arasunda gözde bir ürün olan Capri koltuk takımını Maltepe Kargılı'da görebilirsiniz. %25 indirimiyle çok cazip ve ekonomik fiyatlarla evinize gelmeye hazırlanıyor.

Mercan Yemek Odası
Sade, estetik ve trend bir yemek odası takımı %25 indirimle Seri Sonu Mağazasında. Maltepe Kargılı'da görebileceğiniz bu ürün vitrin, konsol, masa ve 6 adet sandalyeden oluşuyor. Kaçırmayın!

Asimo Koltuk Takımı
Kaliteli mobilya ve trendin simgesi Asimo Kargılı Mobilya Maltepe showroomda. 3+3+1 şeklindeki bu göz alıcı koltuk takımını değerlendirin.

Marina Yatak Odası
En yeni yatak odası modellerinden Marina yatak odası takımı Kargılı Mobilya farkıyla ve çok uygun fiyata karşınızda. %20 indirimle kaliteli mobilyayı evinize getirmeye ne dersiniz.

Plati Tv Ünitesi
Tv ünitesinde görebileceğiniz en kaliteli modellerden Plati Tv ünitesi. MDF lake boya olup üzerindeki motifler yapıştırma değil. 3 boyut desenlerdir. Tamamen el ile yerleştirilmiştir.

Kaliteli mobilyada seri sonu indirimini kaçırmayın. Daha fazla ürün incelemek ve fırsatları değerlendirmek için Seri sonu mağazası kategorisini inceleyebilirsiniz. Mobilya denilince akla gelen ilk isimlerden Kargılı Mobilya'da indirimler devam ediyor. "Kaliteli Mobilya, Uygun Fiyata" başlıklı yazımızı okuyarak mobilyalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Kargılı Mobilya

Etiketler: mobilya , koltuk takımı, yatak odası, yemek odası seri sonu mobilya
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt