kaykay afişi

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Başlıkta "Türkiye" yazdığına göre büyük bir yarışma.
Fakat yarışma hangi tarihte saat kaçta tam olarak nerede?
Misal ben bu yarışmaya katılacağım, hangi tarihte, saat kaçta, küçük çekmecenin neresinde olmalıyım?

2.ye tatil, güzel, cezbedici.Fakat nerede, nasıl , kaç zaman?

3. ye mp3 sony cd çalar.Böyle bir ürün var mı ? Varsa , ya bu afiş çok eski , yada Türkiye çapında yarışma düzenleyen bu organizatörler çok cimriler.Discman'ler tedavülden kalkalı çok oldu.Belki Sony MP3 Player ya da Apple İpod falan olsaydı katılım olurdu.
Güzel slogan evet.Renkler tamam diyelim.Fontlar tamam diyelim.
Afişte hediyelere ait görseller de olabilirdi mesela.Ürün Teşvik Politikası.
Burda ürün dediğimizde aklımıza elma armut konsantresi gelmesin.Tüketilmeye hazır tüm mal ve hizmetlere ürün deriz biz.

Organizasyonu kim yapıyor?
Kral Ajans.Adam hem organizasyon yapıyor hem de minicik kalmış firmasının adı afişte.
Buna nasıl müsade etmiş ilginç.
Ve bu firmanın losogu yok mu ya da Kral Ajans'ı temsil eden bir işaret.
Organizasyon TR çapında , giderleri çok olmalı, sponsor bulamamış sanırım.
Hem yarışmacılar için hem de organizasyon sahipleri için zor bir gün olacak belli ki.Hem yarışmacıların yarışmaya nerede nezaman iştirak edecekleri bilnmezliği hem de TÜRKİYE çapında yarışma yapan bu firmanın tek başına kalmışlığı için.(Buna oldu diyelim, ya diğeri? )


Genel itibariyle gelişime açık bir yapınız var.Yalnız biryandan da geçmişte çalışmalarınıza yapılan yorumlarda bildirilmiş eksikleri yeni çalışmalarınızda da halen devam ettiriyor olduğunuzu görüyorum.
Yalnız yine bazılarını da dikkate aldığınızı da görebiliyorum.
Bence hepsini dikkate alın.
Size +
 

sistematik

Üye
Kayıt
25 Nisan 2008
Mesaj
73
Tepki
2
ya hocam yok sizin gibii böyle açıklama yapan hem eleştiri hemde espritüel yaklaşım bravoooo :) :) müthişsiniz.... evet ; çalışma yeni yaptım, dediğiniz gibi açıklama eksikliği var aklıma geldikçe bir şeyler yazmaya çalıştım :) . dediklerinizin hepsine bende katılıyorum .daha çok çalışacağız.... eksiklerimiz var sizlerin sayesinde bu eksikleri gidereceğiz inşallah.saygılar...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Estağfirullah ben hayatımda hiç müthiş bir insan görmedim göremeyeceğim de , zira Son Peygamber Hakkın Rahmeti'ne kavuşalı birhayli oldu.

Haklısınız eksiklerinizi yavaş yavaş gideriyorsunuz, çalışmalarınızı inceleyenler farkına varıyor zaten bunun.Böyle devam ederseniz kendinizi geçeceksiniz.
Başarılar.
 

danisman

Consultant
Kayıt
27 Nisan 2009
Mesaj
1.504
Tepki
30
sevgili hakan herşeyi söylemiş zaten, tamamına katılıyorum...
sayın sistematik öncelikle şunu belirtmeliyim, evet ilk işlerinize göre gözle görülür bir iyileşme kesinlikle var bunu inkar edemeyiz fakat, hala daha çok hızlı ve işi incelemeden ve irdelemeden hazırlıyorsunuz gibi geliyor bana. Bu afiş elbette ki bir hayal ürünü. Ben öyle tahmin ediyorum en azından. Şayet öyle değil ise bu işi yapanlar da en az sizin kadar aceleci sanırım. Bir an evvel afişimizi asalım niyetinde olsalar gerek :) hani eski bir aranjman şarkı vardı, "çatlasın tüm dostlar benim de artık bir sevgilim var" sizin afiş sahipleri de buna benzer bir durumdalar sanırım :rolleyes: " çatlasın tüm rakipler, bizim de artık bir afişimiz var" gibi bir şey ;)

saygılar, iyi çalışmalar ...
 
Yukarı Alt