kutu gökten düşer - milcanx galeri başlangıç

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
en son finali başlangıca göre kötü olmuş elinize sağlık
 
Kayıt
17 Mart 2008
Mesaj
3.266
Tepki
100
Evet haklısınız Sedat Bey. Final çok kötü. Bir şey bekliyorsunuz amaaa...
 
Kayıt
18 Aralık 2007
Mesaj
465
Tepki
5
Sonunda azıcık kum Puff latsaydı koca koli... :D Sonra zoomm yapıp enkaza yaklaşırdık, hooop; parçalanmış kolinin içinden ne çıkmış... ?
 

ahmetkaydi

Üye
Kayıt
11 Ocak 2010
Mesaj
34
Tepki
1
@milcanx
Çok başarılı bir çalışma olmuş arkadaşım eline sağlık. Elbette çalışmayı geliştirebilirsiniz. Ama bence güzeli yakalayınca durmalısınız ve bir an önce faaliyete geçirmelisiniz. Çünkü ne müşterinin isteği bitiyor ne de bu tasarım işinin bir sınırı var :) Ama fikrimce Finish güzel olmuş. Bizim işte merak uyandırmak iyi bir şey. Sonucun bağlanmaması sadece biraz daha maaliyet oluyor :) Filmin 2.'sini de yapmanız gerekiyor olabilir yani. Sadece Müzik sesiyle oynanabilir diyorum. Finish gerçekten güzel. Elinize sağlık. Çalışmalarınızın devamını dilerim. Kolay gelsin.
 

milcanx

Üye
Kayıt
29 Mart 2011
Mesaj
18
Tepki
2
finalin beğenilmesi ya da kötü denmesi hakkında şunları diye bilirim. Zaten demo kelimesini kullanmam çalışmanın orijinale ulaşmadığını yani bir kısım çalışmaların yapılacağının göstergesi.

"final çok kötü" yorumunuzu hiç yanlış karşılamıyorum ama ricam nasıl olabilri bulabilmek. Çalışmamın devamı şöyle olacak. Kutunun düştüğü yerde geçen bir olaya bu kutu eklenecek. Kutunun düşüşü orada ne gibi değişimlere sebeb olacak; asıl merak içinde ne var? Bu sorular sanırım akıllarınızda canlandı.

Animasyon çalışmaların aslında grafik kısmının yanında ses efekt faktörü çok önemli oana can ve kan veren bir faktördür. Seslere de ekleme yapılacak. Dediğim gibi demo. Ama bu haliylede ilgi çekmiş sanırım

Tüm yorumlara saygım sonsuzdur ve yorumda bulunanlara en içten teşekkürlerimi iletiyorum.
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
milcanx çalışmanı bizlerler paylaştığın için öncelikle bir kez daha teşekkür ederim.

ahmet bey Finish çok güzel olmuş demekle neyi kasttetmiş anlamadım ? :confused:

eğer fikirlerimiz sizin için değerli ise gözle görülen çalışmanın sonu güzel olmuş
nasıl diyebiliriz ? :allalla:

düşünce güzel, başlangıç güzel, devamı güzel ama ne yazıkki finish bölümü olmamış ve üzerinde çalışaraka daha güzel bir bitiş yapacağınızı tahmin ediyorum başarılar diliyorum :s8:
 

ahmetkaydi

Üye
Kayıt
11 Ocak 2010
Mesaj
34
Tepki
1
Selamlar, günaydınlar... Herhangi bir çalışmaya nasıl olmamış diyebiliyorsanız, bunun olmuş olabilme ihtimali de vardır Sedat Gül bey. Siz kendi gözünüzle bakıyorsunuz ben kendi gözümle. Her ürünün bir alıcısı vardır. Hedef kitle konusu boş bir konu değildir anladığım. O zaman hedef kitlemiz de olmazdı, değil mi? Neyse diyerek konuya devam etmek istiyorum.

Finish kısmı olmuş dedim çünkü gayet güzel olmuş. Herkes hayatının heryerinde anlamlı bir bitiş bekler zaten. İzlediğimiz Film veya sinema sahnelerinde bile aynısı olmuyor mu? Konuyu öyle bir yerde bitiriyorlar ki ya bu filmin 2.si var diyorsunuz ya da meraklı kalıyorsunuz. Yani bence bu çalışma hem bizim için hem de müşterimiz için çok güzel. Bize 2.sini yapıp gelirimizi artırmamızı sağlayabilir. Müşterimize de biraz maaliyetli olmakla birlikte 2. filmini yayınlayıp daha akıllarda kalıcı olmasını sağlayabilir. Hatta şunu da ekleyebilirim. Kutunun düştüğü yerde havai fişek patlaması gibi bir şey olabilir. Dumanlar gökyüzüne yükselirken Bulut şeklinde bir tarih yazabilir. Bu tarih daha da merak uyandırır. Yani insanlar şunu düşünecektir. "Yaa bugün açılıyor sanırım bu". Ya da "Bekleyelim bakalım o gün ne olacak" Her zaman meraklı bir bekleyiş daha akılda kalıcıdır diyorum. Bu benim fikrim tabiki.

Paylaşımlar ve yorumlar için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
 

Sedat Gül

Graphic Desing
Altın Üye
Kayıt
18 Temmuz 2008
Mesaj
2.054
Tepki
141
Ahmet bey sizin anlatığınız olay işin diğer bölümü, bizler ilk bölümden bahsediyoruz, kaldıki siz hikayenin sonun beğenmiş olabilirsiniz fakat bende beğenmedim diyorum..

ben bir müşteri olsam ve böyle bir finalle bana sunulan bir çalışmayı kabul etmezdim !
siz edermiydiniz acaba ?
 

ahmetkaydi

Üye
Kayıt
11 Ocak 2010
Mesaj
34
Tepki
1
@Sedat Gül
Müşteri var müşteri var diyorum Sedat bey. Bu çalışmayı kabul etmemle ilgili önce bütçeme bakardım mesela ben... Sanırım bu konu muhalefete döndü. Başka bir açıklama yapmıyorum bu çalışmayla ilgili. Yine de teşekkür ederim cevabınıza. İyi çalışmalar...
 
Yukarı Alt