Logo vektörel hakkında ?

Conyali

Üye
Kayıt
28 Mayıs 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Oncelikle herkeze merhaba,
Grafikerlikde pek iyi sayilmam, photoshop dan anllarim illistrator yerine, bi hata yaptim ve logo yu photoshop da yapmisim ve zararini simdi goruyorum:D

ORJINAL LOGO BU
Benim yaptigim ise(photoshop la)
http://g1205.hizliresim.com/x/w/6z2gx.jpg

Simdi dukan bizim bayan giyim, logo yu da ben uydurdum ama canta vs bastircaz adam vektorel cizim istiyor, benim de illustrator le alakam yok, bunu nasil vektorel cizecez veya orjinal logo daki resmi nasil alabilirim, yani sadece o logo vektorel olacak uzerinde ben oynuya bilecem.:allalla:

Amsterdam dan saygilar sevgiler
:grafikerler:
 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
@Conyali

Öncelikle merhaba.

Grafikerlikde iyi sayılmam kelimesi ne anlama geliyor onu merak ettim biran. Ki bu imla hatalarıyla grafiker tabi ki olunmaz. Neyse..

Gelelim konuya ;

Bu logonun PNG uzantılı halini Corel'e import edin ardından 'Trace Bitmap' seçeneğine tıklayın. Logo vektörele dönüşecektir.

İyi Forumlar.
 

Conyali

Üye
Kayıt
28 Mayıs 2012
Mesaj
3
Tepki
0
Hasan abi oncelikle yorum icin tesekurler,

Turkcem pek iyi degildir kusura bakma, Bu 'bu logonun png uzantili halini corel e import et' demisin BU derken hangi logoyu kast ediyorsun?
 

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
19 Aralık 2011
Mesaj
1.154
Tepki
164
Strms adlı logo yani senin yaptığın logoyu Photoshop'ta png olarak yani arkaplanı transparan şekilde kaydet. Ardından Corel programında yeni çalışma sayfası aç File / İmport seçeneğine tıkla. Resmi seç ve aç de. Ardından dediğim gibi trace bitmap yap.

İyi Çalışmalar..
 
Yukarı Alt